Bel direct 0318 - 78 54 25

Wij horen graag uw ervaringen met onze diensten

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
47 berichten.
G. Sipkema
Sander heeft ons een paar jaar geleden al zo degelijk geholpen, dat we hem nu weer mailden. Afspraak is bij hem afspraak. Hij pakt gelijk aan en weer goed. Tot het volgende ongedierte, Sander!
Mario
Sander kon door het wegvallen van een afspraak erg snel langskomen voor kruipruimte-inspectie. Top geholpen, denkt goed mee en direct het probleem (gat in oude leiding) opgelost. Aanrader!!
Klaas Swart
's Ochtends gebeld: voicemail. Formulier online ingevuld. Ik werd teruggebeld: "je krijgt vandaag nog bericht". Een paar uur later: mailtje met bericht dat Sander eind van de dag kan langskomen. En dat gebeurde ook. Dezelfde avond de nota in de mail, maar je krijgt wel ruim de tijd om die te betalen. Super sevice!
Erica de Jong
De volgende dag kwam Sander al bij ons om de situatie te bekijken. Direct heeft hij het probleem aangepakt. Resultaat laat nog even op zich wachten. Zeer professionele aanpak.
Hans van den Berg
Zaterdag een vraag uit gezet om een wespennest te bestrijden, maandagmiddag was Sander op de afgesproken tijd ter plaatse. De wespen onder de dakgoot bestreden en ook nog even geholpen met ons muizen probleem in de garage. Ik ben uiterst netjes te woord gestaan, heb goede uitleg gehad en ben super tevreden. Ik zal iedereen dit bedrijf aanbevelen . Bedankt Sander!
Marije Eleveld
We hadden een hoornaarnest. Snel via email een reactie gekregen en paar dagen later is nest verwijderd. Goede uitleg en informatie over wat ging gebeuren.. Kortom, heel tevreden.
Fam Feringa
Goede, vlotte service. In voorjaar bij ons processie rupsen verwijderd nu wespennest weggehaald . Ook heeft Sander ons geholpen van de mollen af te komen. Via mail duidelijke afspraken over prijs en is zeer professioneel in zijn werk. Ik zou Sander zeker aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor de service!
Bernadette
Zeer snel stond er iemand bij me op de stoep om me te redden van een enorm wespennest. Vriendelijk, snel en betrouwbaar.
Bert Hup
Prima snelle service
Sarienke
Netjes en snel het wespennest weg gehaald. Super!
Fam. van Mourik
Wij zijn heel snel en vriendelijk geholpen, ontzettend blij mee!
Eugenie Kok
'S avonds een wespennest ontdekt. Gelijk gemaild. Dezelfde avond mail terug en afspraak gemaakt voor de volgende ochtend. Netjes op tijd en het nest bestreden !! Super snel en goed !!!
Mariska van Middendorp
Echt super service! Dinsdag gebeld voor een probleem en vrijdag stond Sander al voor de deur. Altijd vriendelijk en meedenkend. Top.
Anoniem
Nette service. In de keuken bleek de mogelijke doorgang voor muizen wel érg ver weggestopt te zitten. Alex gaf gelukkig niet op en heeft samen met mij de halve keuken uit elkaar gehaald, om uiteindelijk een doorgang te vinden. Niet bang ook om (met mijn akkoord) wat drastischer te werk te gaan. Ondanks behoorlijke uitloop hierdoor toch een nette prijs.
Janke Woudstra
Supervriendelijk, behulpzaam en van goede informatie voorzien. Dank voor de vlotte afhandeling, goede service en vriendelijkheid.
Maarten
Snel en vakkundig van ons wespen nest af geholpen! Na eerst een telefoontje met een duidelijke prijs afspraak (wat een nette eerlijke prijs was) stond er al na een paar uur dezelfde dag nog iemand op de stoep die het probleem netjes heeft verholpen. Wij raden dit bedrijf aan!
E Koning
Snel en effectief. Zondag avond gemaild, dinsdag probleem opgelost. Aardige kerel die vlot en effectief te werk gaat!
Arjan
9 juli 2019 zijn snel en deskundig 3 wespennesten weggehaald die veel overlast gaven. Ik ben erg tevreden.
Nicolette
Heel tevreden over dit bedrijf en zijn mensen! Alex bestrijdt heeft een duidelijke website en ik werd door Hetty direct teruggebeld en prettig te woord gestaan. Fijn ook het contact via Whatsapp om het adres te verifiëren. En de kosten waren vooraf duidelijk. Mijn moeder was heel tevreden over de sympathieke dienstverlening direct dezelfde dag nog. Factuur erna meteen in mijn mail.
Frank
Snel, goed en betaalbaar! Geholpen met een wespenprobleem.

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 20 reviews
powered by Google
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Bekijk alle beoordelingen

Offerte aanvragen

Aangesloten bij