Bel direct 0318 - 78 54 25

RATTENGIF EN MUIZENKLEMMEN

Rattengif en muizenklemmen: een einde aan de plaag!

Rattengif en muizenklemmen.. De meeste mensen krijgen al de kriebels bij deze termen, gewoon omdat het aangeeft dat er een muizen- of rattenplaag heerst. Hoe kunt u deze beestjes kwijt raken? Gaat u zelf aan de slag met rattenvallen of door muizenvallen te plaatsen? Veel mensen zien hier helaas weinig resultaat van. Dit heeft niets te maken met de rattenvallen of muizenvallen, maar alles met de plaatsing ervan. Alex Bestrijdt kan u helpen om snel en blijvend van de ratten- of muizenplaag verlost te raken.

Rattenbestrijding met rattengif en rattenvallen

Ratten kunnen meer kapot maken dan u lief is, letterlijk! Niet alleen kunnen ratten uw eigendommen beschadigen door eraan te knagen, maar zij zijn zelfs in staat om uw hele woning af te laten branden! Wanneer u last heeft van een rattenplaag, dan zijn de risico’s niet te overzien, ook niet op het vlak van gezondheid. Effectieve rattenbestrijding is het antwoord, en hiervoor komt Alex Bestrijdt graag ter plaatse. Door onze ruime kennis weten wij precies waar en hoe wij rattenklemmen en rattenvallen moeten plaatsen om de plaag voor eens en altijd de das om te doen! Uiteraard kunnen wij ook aan de slag met rattengif wanneer dit in uw specifieke situatie de juiste aanpak is. Wij beoordelen de plaag op uw locatie eerst en maken dan een plan van aanpak.

Muizenbestrijding met muizenvallen op slimme locaties

Muizenklemmen en muizenvallen kunnen worden toegepast om de muizenplaag een halt toe te roepen. Muizen kunnen, net als ratten, zorgen voor flinke schade aan uw woning of bedrijfspand. Daarnaast vormen zij diverse risico’s voor de gezondheid. Het is dan ook verstandig om zo snel mogelijk te zorgen voor muizenbestrijding wanneer u een plaag opmerkt. Alex Bestrijdt plaatst op effectieve wijze muizenklemmen en muizenvallen. Daarnaast kunnen wij de nodige maatregelen treffen om nieuwe overlast in de toekomst te voorkomen.

Meer dan alleen rattengif en muizenvallen plaatsen

Alex Bestrijdt werkt niet alleen met rattengif, rattenvallen en muizenklemmen om u van een ratten- of muizenplaag af te helpen. Wij kunnen meer doen dan alleen gebruik maken van de nodige lokazen. Zo kan het in uw specifieke situatie nodig zijn om gaten in muren of rondom leidingen te dichten, zodat de toegang voor muizen en ratten weggenomen wordt. Hiervoor kunnen wij onder meer gebruik maken van NetNox afdichtingsnetten, Mouseshield Classic (kit), bijenbekjes en SpouwSafe stootvoegroosters. Wij bekijken de situatie op uw locatie en onderzoeken waar de problemen precies liggen. Zo kunnen wij er met de juiste maatregelen voor zorgen dat u niet opnieuw te maken krijgt met een ratten- of muizenplaag.

Neem contact op met Alex Bestrijdt

U hoeft niet zelf aan de slag met rattengif, rattenvallen of muizenklemmen. Zeker in het geval van een ware plaag is het risico groot dat u niet zomaar van de plaag verlost raakt. Dit terwijl ratten en muizen wel ernstige schade aan u, uw eigendommen en uw woning of bedrijfspand kunnen toebrengen. Alex Bestrijdt houdt een breed werkgebied aan. Wij komen graag ter plaatse voor een effectieve ratten- of muizenbestrijding. Natuurlijk voorzien wij u ook graag van advies en / of de nodige maatregelen op het vlak van preventie. Neem direct contact met ons op voor een afspraak, of wanneer u meer informatie en advies wilt. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Aangesloten bij