Bel direct 0318 - 78 54 25

Plaagdieren bestrijden? Deze 5 pakken wij aan!

Plaagdieren bestrijden is een lastige opgave. Het bestrijden van één of twee dieren is immers een stuk eenvoudiger dan het bestrijden van een ware plaag. Steeds wanneer u denkt dat u ze écht allemaal heeft steekt er weer eentje de kop op. Frustrerend! In de praktijk is plaagdieren bestrijden gewoonweg erg lastig wanneer u beperkte middelen tot uw beschikking heeft. Een ervaren bestrijdingsbedrijf, zoals Alex Bestrijdt, kan u helpen. Wij kunnen diverse plaagdieren bestrijden op effectieve wijze. Hieronder noemen wij 5 soorten die wij graag voor u aanpakken.

1. Houtaantasters bestrijden

U ziet ineens vreemde verkleuringen in uw houten meubels verschijnen of u merkt van het ene op het andere moment kleine gaatjes in het hout. In de meeste gevallen weet u dan direct waar u mee te maken heeft: houtaantasters! Het kan gaan om houtworm, maar ook om de boktor. In beide gevallen komt het uit op plaagdieren bestrijden, want deze houtaantasters komen nooit alleen. Wij kunnen op korte termijn de houtworm bestrijden of zorgen voor effectieve boktorbestrijding. Uiteraard kunnen wij eerst vaststellen om welke van de twee het gaat. Door snel in actie te komen kunnen wij uw houtwerk mogelijk sparen.

2. Plaagdieren bestrijden bij vlooien in huis

Het is de grootste nachtmerrie van mensen die huisdieren hebben: een vlooienplaag! U ziet af en toe eens een vlo op uw hond of kat lopen. Deze vangt u en daarmee lijkt het afgedaan. Ineens springt er een vlo op uw arm wanneer u plaatsneemt op de bank.. Een duidelijk teken dat het gaat om een echte vlooienplaag in huis! Wij kunnen deze plaagdieren bestrijden, zodat u en uw geliefde huisdieren gegarandeerd van deze kriebelende beestjes verlost zijn.

3. Zilvervisjes bestrijden

Wanneer we het hebben over plaagdieren bestrijden in huis, dan mogen we zeker de zilvervisjes niet vergeten. Deze komen voor op donkere en vochtige plekken. U merkt in de meeste gevallen pas dat zij aanwezig zijn wanneer het er erg veel zijn. Overdag laten zij zich namelijk niet of nauwelijks zien. Ziet u ineens een zilvervisje langs de plint, in de kelder of bijvoorbeeld in uw toiletruimte? Dit geeft een groot risico aan dat er nog veel meer zijn. Ook voor zilvervisjes geldt dat zij eigenlijk nooit alleen komen. Zilvervisjes bestrijden in particuliere woningen én bedrijven behoort daarom ook zeker tot de belangrijkste services van Alex Bestrijdt.

4. Muizen als plaagdieren bestrijden

Muizen als plaagdieren bestrijden komt ook zeker veel voor. Muizen hoeven niet altijd in grote groepen te leven, maar uiteindelijk gebeurt het zeker wel. Wanneer u een paar muizen in huis, in uw schuur of bijvoorbeeld in uw bedrijfspand heeft, dan worden dit er namelijk snel meer. Voor u het weet heeft u daadwerkelijk met een muizenplaag te maken. Muizen bestrijden op professionele wijze is dan zeker nodig om echt van het probleem verlost te zijn.

5. Rattenbestrijding bij rattenoverlast

Het hebben van muizen in uw directe omgeving brengt de nodige risico’s met zich mee. Niet alleen ontstaan er gezondheidsrisico’s door de ziekten die zij bij zich dragen, maar zij kunnen ook kabels doorknagen. Zo kan er, in het meest ernstige geval, brand ontstaan. Dit geldt niet alleen voor muizen, maar zeker ook voor ratten. Voor ratten geldt ook dat zij zich snel vermenigvuldigen, waardoor u op korte termijn te maken kunt hebben met een rattenplaag. Voor een effectieve rattenbestrijding bent u natuurlijk ook van harte welkom bij Alex Bestrijdt.

Direct plaagdieren bestrijden op uw locatie?

Wij kunnen de meest uiteenlopende plaagdieren bestrijden op professionele wijze, waarbij wij werken met respect voor u en uw eigendommen. Door middel van een moderne werkwijze verlossen wij u van het probleem met de plaagdieren. Wij komen altijd op korte termijn de plaagdieren bestrijden. Heeft u hulp nodig, of wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij