Bel direct 0318 - 78 54 25

Partner van Ongediertebestrijden.com

Alex Bestrijdt is voor de regio’s Barneveld en Ede partner van Ongediertebestrijden.com. Lokaal opererende ongediertebestrijders worden door dit landelijk platform geselecteerd op basis van persoonlijke service en kwaliteit.
Alex Bestrijdt hecht veel waarde aan flexibiliteit, openheid, eerlijkheid en transparantie. Wij bieden maatwerk oplossingen aan particulieren en bedrijven. Als professional op het gebied van ongediertebestrijding, waaronder wespenbestrijding, kunnen wij binnen de regio een vriendelijke en doeltreffende service bieden.
Dit heeft geleid tot de samenwerking met Ongediertebestrijden.com. In de regio’s Ede en Barneveld rekenen wij geen voorrijkosten en kunnen wij altijd binnen 24 uur na de melding ter plaatse zijn. Alex Bestrijdt is goed bekend met de ongedierteproblematiek in de regio en kan hier direct op inspelen op effectieve wijze. Zo profiteert u altijd van het beste én het voordeligste!

Waarom ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt?

Wanneer u de ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt uit laat voeren, dan profiteert u van veel voordelen. Op de eerste plaats is er een spoedservice die u aan kunt spreken wanneer u per direct hulp nodig heeft. Wij komen in de avonden en in uitzonderlijke gevallen ook in de nachten ter plaatse om het ongedierteprobleem op te lossen. Wij houden een duidelijke werkwijze aan waar u altijd op kunt rekenen. Door onze hoge mate van flexibiliteit is onze dienstverlening goed aan te passen op uw behoeften.

Servicecontracten voor bedrijven en particulieren

Alex Bestrijdt staat klaar voor bedrijven en particulieren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal gebruik kan maken van onze voordelen. Wij bieden daarom onze  servicecontracten aan zowel bedrijven als particulieren aan. Zo profiteert iedereen van de voordelen van deze contracten, tegen een betaalbare prijs.

Wilt u meer informatie, advies of heeft u direct hulp nodig met effectieve ongediertebestrijding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag