Over Alex bestrijdt

Alex Bestrijdt is een ervaren bedrijf dat zich inzet voor de bestrijding en preventie van ongedierteproblemen. Wij zetten onze vakkennis en ervaring in om het probleem direct te bestrijden. Vervolgens gaan wij op zoek naar de oorzaak van het probleem. Wij zorgen er op die wijze voor dat het ongedierteprobleem niet terugkeert. Wij vinden het belangrijk dat u snel, effectief en blijvend van het probleem wordt verlost en daar zetten wij ons graag voor in.

Effectieve ongediertebestrijding voor iedereen

Wespennesten kunnen zich overal ontwikkelen, of dit nu in de dakgoot van een particuliere woning is of in de buitenruimte van een bedrijf of instelling. Ditzelfde geldt uiteraard voor andere soorten gedierte die voor overlast kunnen zorgen. Alex Bestrijdt zet zich dan ook in voor zowel particulieren als zakelijke partijen. Wij werken onder meer voor:

- Particulieren
- Gemeenten
- Woningstichtingen
- Zorginstellingen
- Voedselproducenten (AIB en BRC)
- Bedrijven

Wij zorgen voor effectieve ongediertebestrijding op uw locatie, waar u ook gevestigd bent. U kunt bij ons terecht voor de uitvoering van grote werkzaamheden, maar ook voor kleinere opdrachten komen wij ter plaatse. Alex Bestrijdt is voornamelijk werkzaam in de provincies Utrecht en Gelderland. Zo worden wij voor wespenbestrijding vaak ingezet in Ede, Ederveen, Lunteren, Otterlo, Barneveld, Bennekom, Rhenen, Achterberg, Wekerom, Doorwerth, Oosterbeek, Achterveld, Heelsum, Heveadorp, Kootwijkerbroek, Rozendaal, Wageningen-Hoog, Harskamp, Leersum, Renswoude, Woudenberg, Zeist, Velp, Scherpenzeel, Amerongen, Wolfheze, Stroe, Voorthuizen, De Glind, De Klomp, Overberg en Renkum.

Woont u in een andere provincie? Geen probleem! Alex Bestrijdt komt door heel Nederland op locaties om hulp te bieden. Daarnaast zijn wij partner van Ongediertebestrijden.com, een landelijk opererend netwerk.

Partner van Ongediertebestrijden.com

Alex Bestrijdt is voor de regio’s Ede en Barneveld partner van Ongediertebestrijden.com. Lokaal opererende ongediertebestrijders worden door dit landelijk platform geselecteerd op basis van persoonlijke service en kwaliteit. Alex Bestrijdt hecht veel waarde aan flexibiliteit, openheid, eerlijkheid en transparantie. Wij bieden maatwerk oplossingen aan particulieren en bedrijven. Als professional op het gebied van ongediertebestrijding, waaronder wespenbestrijding, kunnen wij binnen de regio een vriendelijke en doeltreffende service bieden. Dit heeft geleid tot de samenwerking met Ongediertebestrijden.com. In de regio’s Ede en Barneveld rekenen wij geen voorrijkosten en kunnen wij altijd binnen 24 uur na de melding ter plaatse zijn. Alex Bestrijdt is goed bekend met de ongedierteproblematiek in de regio en kan hier direct op inspelen op effectieve wijze. Zo profiteert u altijd van het beste én het voordeligste!

Waarom ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt?

Wanneer u de ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt uit laat voeren, dan profiteert u van veel voordelen. Op de eerste plaats is er een spoedservice die u aan kunt spreken wanneer u per direct hulp nodig heeft. Wij komen in de avonden en in uitzonderlijke gevallen ook in de nachten ter plaatse om het ongedierteprobleem op te lossen. Wij houden een duidelijke werkwijze aan waar u altijd op kunt rekenen. Door onze hoge mate van flexibiliteit is onze dienstverlening goed aan te passen op uw behoeften.

Servicecontracten voor bedrijven en particulieren

Alex Bestrijdt staat klaar voor bedrijven en particulieren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal gebruik kan maken van onze voordelen. Wij bieden daarom onze servicecontracten aan zowel bedrijven als particulieren aan. Zo profiteert iedereen van de voordelen van deze contracten, tegen een betaalbare prijs.

Wilt u meer informatie, advies of heeft u direct hulp nodig met effectieve ongediertebestrijding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.