Bel direct 0318 - 78 54 25

Zilvervisjes bestrijden door Alex Bestrijdt

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden gebeurt in de meeste gevallen niet direct na het verschijnen van het eerste zilvervisje. Dit heeft te maken met het feit dat de zilvervisjes gewoonweg niet worden gezien. Deze kruipende insecten verschuilen zich overdag en komen pas tevoorschijn als het donker wordt. De lichtschuwe insecten worden dan ook meestal gezien wanneer u in de avond ineens de lichten aandoet of in de nacht naar het toilet of de badkamer gaat. De insecten wandelen lekker rond in het donker tot zij worden gestoord door beweging en / of licht. In de meeste gevallen worden de zilvervisjes hierdoor pas opgemerkt als er al aardig wat in huis zijn.

De zilvervisjes direct bestrijden

Wanneer het nog vrij weinig zilvervisjes zijn, dan proberen de meeste mensen in eerste instantie zelf de zilvervisjes te bestrijden. Dit kan goed werken, maar het nadeel is vaak wel dat u geen idee heeft om hoeveel zilvervisjes het gaat en waar zij allemaal zitten.
In de meeste gevallen zijn zilvervisjes te vinden in de meest vochtige ruimten van een woning of bedrijf. Denk aan onder meer badkamers, toiletten en wasruimten.
Daarnaast komen zij ook voor in de naden en kieren in slaapkamers. Er zijn in Nederland ook woningen die in het geheel erg vochtig zijn. De zilvervisjes kunnen dan overal zitten. Het is daarom in de meeste gevallen een betere optie om de zilvervisjes direct te laten bestrijden door een professional. Natuurlijk staat Alex Bestrijdt dan graag voor u klaar.

Ongediertebestrijding binnen en buiten

Alex Bestrijdt staat voor u klaar voor het bestrijden van de meest uiteenlopende soorten ongedierte. Wij kunnen binnenshuis aan de slag, bijvoorbeeld voor de bestrijding van zilvervisjes, maar ook buiten kunnen wij de nodige werkzaamheden verrichten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor wespenbestrijding (het verwijderen / bestrijden van wespennesten) en voor mollenbestrijding. Dit zijn uiteraard slechts voorbeelden. Onze dienstverlening is zeer veelzijdig en altijd professioneel. U kunt er zeker van zijn dat u verlost bent van het ongewenste gedierte.

Zilvervisjes laten bestrijden

U kunt direct contact met ons opnemen wanneer u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van de aanwezige zilvervisjes. Wij zorgen voor een effectieve bestrijding van de zilvervisjes. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, onze werkwijze of onze mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag