Bel direct 0318 - 78 54 25

Wespenbestrijding

Wespennest verwijderen en wespen bestrijden

Een wespennest verwijderen / bestrijden is een lastige klus die u beter niet zelf uit kunt voeren. Het is namelijk zo dat er nogal wat gezondheidsrisico’s komen kijken bij het verwijderen van een wespennest, zeker wanneer u een allergie heeft. Wanneer u een wespennest ontdekt is het wel van groot belang om deze op een zo kort mogelijke termijn te laten bestrijden. U kunt dan natuurlijk direct contact opnemen met Alex Bestrijdt. Wij kunnen het wespennest bestrijden op professionele wijze.

Zelf wespen bestrijden

In Nederland komen meerdere soorten wespen voor, zoals de gewone wesp, graafwespen, Duitse wespen en hoornaars. De laatste tijd wordt ook de Aziatische hoornaar vaker gezien en dit is een probleem. Deze variant doodt namelijk honingbijen en zonder bijen is er geen leven mogelijk op onze aarde. U kunt zelf wespen bestrijden op meerdere manieren. Een bekende manier is het plaatsen van wespenvangers. Dit is een optie wanneer u slechts af en toe last heeft van een wesp. Wanneer u veel last heeft van wespen, dan is het waarschijnlijk dat het nest zich in uw directe omgeving bevindt. Zelf wespen bestrijden met een wespennest in uw buurt is niet aan te raden. U heeft dan een bestrijdingsbedrijf nodig.

Professioneel een wespennest verwijderen

Wespennesten kunnen op veel verschillende plaatsen te vinden zijn, zoals in de struiken, aan de dakgoot of in een hoek bij een raamkozijn. Dit zijn slechts voorbeelden, want wespennesten kunnen bijna overal ontstaan. Het is belangrijk om een wespennest snel te laten verwijderen. Het is namelijk zo dat er in een enkel nest meerdere koninginnen kunnen zitten. Deze koninginnen starten op den duur een eigen wespennest, waardoor u ineens vijf of zes wespennesten in de tuin kunt hebben. Dit wilt u uiteraard voorkomen en daarom is het belangrijk om een wespennest te laten verwijderen / bestrijden op een zo kort mogelijke termijn.

Wespenbestrijding en bijenbestrijding

Het gebeurt vaker dat er melding wordt gemaakt van wespenoverlast, terwijl het in werkelijkheid om bijen gaat. Veel mensen hebben moeite om deze twee insecten uit elkaar te houden. Wel is er een groot verschil tussen wespenbestrijding en bijenbestrijding. Voor wespenbestrijding kunt u uitstekend bij Alex Bestrijdt terecht. Wij kunnen het wespennest verwijderen op veilige wijze. Wanneer het om bijen gaat, dan wordt het een ander verhaal. Er zijn meerdere soorten bijen, waaronder de honingbij, de behangersbij, de zijdebij, de rosse metselbij en de hommel. Deze insecten zijn beschermd. Alex Bestrijdt zet zich in voor milieubescherming en kan daarom geen beschermde insecten bestrijden. Wij kunnen dan ook niet ter plaatse komen voor bijenbestrijding. Heeft u last van andere vliegende insecten, zoals bijvoorbeeld vliegen? Dan komen wij wel graag ter plaatse voor een bestrijding.

Neem contact met ons op

Wilt u een wespennest laten verwijderen / bestrijden? Dan kunt u ons direct bellen. Natuurlijk kan het ook zijn dat u meer informatie wilt over onze mogelijkheden en diensten. Uiteraard kunt u dan ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag