Bel direct 0318 - 78 54 25

Wespenbestrijding door Alex Bestrijdt

Wespenbestrijding

Wespen zijn zeer nuttige dieren. Ze zorgen ervoor dat u geen last heeft van muggen en andere insecten. Dit is op zich natuurlijk prettig, maar wanneer er te veel wespen om u heen zwermen is het logisch dat u hier overlast van ondervindt. Een wespennest kan voor flink wat overlast zorgen en het is dan ook wenselijk om een wespennest te laten verwijderen op een zo kort mogelijke termijn. Wespennesten kunnen namelijk behoorlijk wat problemen opleveren.

Een wespennest laten verwijderen / bestrijden

Wespennesten kunnen zich op de meest uiteenlopende locaties bevinden. Dit kan laag bij de grond zijn, zoals in een struikje, maar dit kan ook op hoogte zijn, zoals bij de dakgoot.
Wanneer er een wespennest in de buurt is, dan merkt u dat u erg veel last heeft van wespen. Dit kan enkel hinderlijk zijn, maar het kan ook een gevaar voor uw gezondheid vormen. Dit geldt zeker wanneer u last heeft van een wespenallergie.
Daarnaast staat de wesp in de toplijst van insecten waar mensen bang voor zijn. Zeker op terrasjes ziet u waarschijnlijk vaak mensen opspringen bij het zien of horen van een wesp. Dit geeft aan hoeveel angst een wesp kan opwekken.
In alle gevallen is het natuurlijk prettig om van de wespen verlost te zijn. U kunt dan het wespennest laten bestrijden.

Alex Bestrijdt kan professioneel wespennesten bestrijden

Alex Bestrijdt heeft veel ervaring in het bestrijden van de meest uiteenlopende soorten gedierte. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld kakkerlakkenbestrijding of de bestrijding van houtaantasters, zoals houtwormen en boktorren. Als u last heeft van een wespennest, dan kunt u het wespennest laten bestrijden door ons. Het is in geen geval verstandig om een wespennest zelf te verwijderen, vooral met het oog op de gezondheidsrisico’s. Volgroeide wespennesten kunnen wel 5 (jonge) koninginnen bevatten. Deze kunnen zorgen voor nieuwe nesten. Het is daarom belangrijk om snel een professional in te schakelen wanneer u een wespennest ontdekt. Wij komen graag ter plaatse.

Direct contact

Voor wespenbestrijding bent u bij ons altijd welkom. U kunt het wespennest laten verwijderen / bestrijden op veilige en effectieve wijze. Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag