Bel direct 0318 - 78 54 25

Vogelwering

Vogeloverlast kan behoorlijk hinderlijk zijn. Zo kunnen er vogels op het dak zitten of er kan een vogelnest zijn gerealiseerd onder uw dak. Hierdoor wordt u makkelijk uit uw slaap gehouden door het ‘gerommel’ van de vogels. Diverse vogels, waaronder meeuwen, kunnen behoorlijk hard krijsen. Dit kan er overdag voor zorgen dat u de concentratie niet kunt vinden om te werken. Vogelwering kan vogeloverlast oplossen. Dit zorgt er direct ook voor dat u geen schade meer oploopt door de aanwezigheid van vogels.

Schade door vogeloverlast

Vogeloverlast is vervelend, maar het kan u ook op kosten jagen. Wanneer vogels voortdurend rond uw woning of bedrijfspand zwermen, dan heeft u overmatig last van vogelpoep. Dit is niet alleen smerig, maar er zitten ook veel zuren in deze ontlasting. De betreffende zuren kunnen de verf aantasten. Dergelijke schade zorgt er natuurlijk voor dat u met kosten te maken krijgt die u anders niet zo snel zou hebben. Alex Bestrijdt kan vogelwering aanbrengen bij particuliere woningen en bij bedrijfspanden. Hierdoor is schade door vogeloverlast in de toekomst uitgesloten.

Passende vogelwering aanbrengen

Vogels leven graag bij elkaar. De meeste vogelsoorten zijn echte groepsdieren. Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat zij al snel overlast en schade veroorzaken wanneer zij zich bij uw woning of bedrijf ophouden. U kunt vogeloverlast hebben van diverse vogelsoorten, zoals van kraaien, eksters, mussen, spreeuwen, kauwen, meeuwen en duiven. Alex Bestrijdt kan effectieve vogelwering aanbrengen om de vogeloverlast tegen te gaan. Wij bieden verschillende oplossingen die wij toe kunnen passen, afhankelijk van de vorm van vogeloverlast en uw budget. Wij kunnen onder meer gebruik maken van vogelstrips, draden, metten en (duiven)pinnen. Uiteraard kunnen wij eens vrijblijvend bij u langs komen om de situatie te beoordelen en u te adviseren over de best passende vogelwering.

Overlast van vliegende insecten

Vogels zijn natuurlijk niet de enige vliegende dieren die overlast kunnen veroorzaken. U kunt ook last hebben van vliegende insecten, bijvoorbeeld. U kunt hierbij denken aan wespen, vliegen en buxusmotten. Alex Bestrijdt is ook in te schakelen voor de bestrijding van vliegende insecten. Gaat het juist om kruipende insecten, zoals mieren, zilvervisjes of vlooien? Ook dan schieten wij u graag te hulp.

Vrijblijvend contact

Wanneer u direct hulp nodig heeft, bijvoorbeeld voor het aanbrengen van vogelwering of op het gebied van bestrijding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u interesse in onze diensten ter preventie van vogeloverlast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag