Bel direct 0318 - 78 54 25

Vogeloverlast bestrijden

Vogelwering bij vogeloverlast

Vogeloverlast is erg vervelend. Er zijn meerdere soorten vogels die kunnen zorgen voor overlast. U kunt hierbij denken aan onder meer duiven, meeuwen en kauwen. Natuurlijk zijn er meer vogelsoorten te bedenken waar u last van kunt hebben.
Het is niet alleen erg vervelend wanneer de vogels overal rondzwermen, maar zij kunnen ook zorgen voor behoorlijke geluidsoverlast. Daarnaast kan het zuur in vogelpoep zorgen voor aantasting van de verf van uw woning of bedrijfspand. Door het aanbrengen van goede vogelwering kunt u de vogeloverlast een halt toeroepen.

Passende vogelwering voor woningen en bedrijfspanden

Vogelwering is de oplossing wanneer u te maken heeft met vogeloverlast. Alex Bestrijdt kan passende vogelwering realiseren bij uw woning, bedrijfspand of andersoortig gebouw. Er zijn verschillende soorten vogelwering mogelijk. Wij bekijken welke oplossing het best bij u en het betreffende pand past. Zo kunnen wij netten of draden spannen, maar wij kunnen ook zorgen voor vogelstrips of (duiven)pinnen. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de vogelwering op basis van uw specifieke situatie.

Dé oplossing bij vogeloverlast

Vogels zijn niet de eerste dieren waaraan wordt gedacht bij overlast, maar wanneer zij in grote groepen aanwezig zijn kunnen zij toch behoorlijk wat schade en overlast bezorgen.
Alex Bestrijdt levert u dé oplossing bij vogeloverlast in de vorm van vogelwering van hoge kwaliteit. Ons bestrijdingsbedrijf komt niet alleen ter plaatse voor het oplossen van vogeloverlast. U kunt ook bij ons terecht voor de bestrijding van diverse soorten ongedierte. Zo zijn wij gespecialiseerd in mollenbestrijding en in effectieve vliegenbestrijding binnen en buiten. Wilt u in de toekomst voorkomen dat u te maken krijgt met overlast van ongedierte? Dan is het wellicht de moeite waard om een servicecontract te overwegen.

Schakel Alex Bestrijdt in bij vogeloverlast

Heeft u te maken met vogeloverlast en wilt u het probleem laten oplossen door een ervaren partij? Alex Bestrijdt realiseert de meest effectieve vogelwering tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard kunnen wij altijd eerst een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag