Vogeloverlast bestrijden

Vogelwering bij vogeloverlast

Vogeloverlast is erg vervelend. Er zijn meerdere soorten vogels die kunnen zorgen voor overlast. U kunt hierbij denken aan onder meer duiven, meeuwen en kauwen. Natuurlijk zijn er meer vogelsoorten te bedenken waar u last van kunt hebben.
Het is niet alleen erg vervelend wanneer de vogels overal rondzwermen, maar zij kunnen ook zorgen voor behoorlijke geluidsoverlast. Daarnaast kan het zuur in vogelpoep zorgen voor aantasting van de verf van uw woning of bedrijfspand. Door het aanbrengen van goede vogelwering kunt u de vogeloverlast een halt toeroepen.

Passende vogelwering voor woningen en bedrijfspanden

Vogelwering is de oplossing wanneer u te maken heeft met vogeloverlast. Alex Bestrijdt kan passende vogelwering realiseren bij uw woning, bedrijfspand of andersoortig gebouw. Er zijn verschillende soorten vogelwering mogelijk. Wij bekijken welke oplossing het best bij u en het betreffende pand past. Zo kunnen wij netten of draden spannen, maar wij kunnen ook zorgen voor vogelstrips of (duiven)pinnen. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de vogelwering op basis van uw specifieke situatie.

Dé oplossing bij vogeloverlast

Vogels zijn niet de eerste dieren waaraan wordt gedacht bij overlast, maar wanneer zij in grote groepen aanwezig zijn kunnen zij toch behoorlijk wat schade en overlast bezorgen.
Alex Bestrijdt levert u dé oplossing bij vogeloverlast in de vorm van vogelwering van hoge kwaliteit. Ons bestrijdingsbedrijf komt niet alleen ter plaatse voor het oplossen van vogeloverlast. U kunt ook bij ons terecht voor de bestrijding van diverse soorten ongedierte. Zo zijn wij gespecialiseerd in mollenbestrijding en in effectieve vliegenbestrijding binnen en buiten. Wilt u in de toekomst voorkomen dat u te maken krijgt met overlast van ongedierte? Dan is het wellicht de moeite waard om een servicecontract te overwegen.

Schakel Alex Bestrijdt in bij vogeloverlast

Heeft u te maken met vogeloverlast en wilt u het probleem laten oplossen door een ervaren partij? Alex Bestrijdt realiseert de meest effectieve vogelwering tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard kunnen wij altijd eerst een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 31 reviews
powered by Google
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees meer
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen. Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees meer
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen