Vlooien bestrijding door Alex Bestrijdt

Vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding kunt u tot op zekere hoogte zelf doen. Wanneer u huisdieren heeft, zoals honden en/of katten, dan weet u dat er een risico bestaat dat zij vlooien het huis in brengen.
Vlooien voeden zich met het bloed van uw honden en/of katten. U kunt bij de dierenspeciaalzaak of bij de dierenarts een middel kopen voor het bestrijden van vlooien die op uw huisdieren leven. In deze vorm kunt u dus zelf aan de slag met vlooienbestrijding.
Toch kan het gebeuren dat u te maken krijgt met een ware vlooienplaag. In dat geval is het verstandig om een bestrijdingsbedrijf in te schakelen. Alex Bestrijdt staat dan voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor de bestrijding van de meest uiteenlopende soorten gedierte, waaronder vlooien. Ook voor bijvoorbeeld wespenbestrijding of muizenbestrijding komen wij snel op locatie.

Binnen korte tijd een vlooienplaag

Een vlooienplaag kan zich in extreem korte tijd ontwikkelen. Een vlooienplaag wordt niet opgelost door enkel de volwassen vlooien te bestrijden. Er is namelijk ook sprake van vlooieneitjes en van vlooienlarven.
Wanneer deze blijven zitten, dan heeft u op korte termijn weer een vlooienplaag. Een volwassen vlo legt gemiddeld 25 eitjes per dag. Wanneer er 100 vlooien in huis zijn, dan kunnen er dus in 24 uur tijd met gemak 2500 vlooieneitjes worden gelegd.
U kunt zich voorstellen hoe snel u duizenden vlooien in huis kunt hebben! Een enkele vlo kan eitjes op uw hond of kat leggen, maar deze wandelt door heel het huis en onderweg vallen er eitjes van de huid af. Zo komen de vlooien door heel uw woning terecht.

Vlooien bestrijden, ook als u ze niet ziet!

Wordt u midden in de nacht wakker door het gekriebel van een vlo op uw gezicht? Of ziet u tijdens het televisie kijken ineens een vlo op uw trui springen? Dan is dit een teken dat u direct moet zorgen voor een effectieve vlooienbestrijding. Dit betekent namelijk vrijwel altijd dat er een vlooienplaag is. Er kunnen er duizenden zijn zonder dat u ze ziet.
Het komt ook regelmatig voor dat mensen na een vakantie ineens in een huis vol vlooien thuiskomen. Het is een tijdje stil geweest in huis en door uw thuiskomst zijn er weer trillingen in huis. De vlooieneitjes komen allemaal direct uit. Schakel altijd direct een bestrijdingsbedrijf in om de vlooien te bestrijden. Wij komen graag ter plaatse om u te helpen.

Directe vlooienbestrijding

Heeft u last van een vlooienplaag? Onderneem dan direct actie!  Wilt u meer informatie of advies over Alex Bestrijdt of onze services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 31 reviews
powered by Google
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees meer
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen. Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees meer
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen