0318 - 78 54 25

Vlooien bestrijding door Alex Bestrijdt

Vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding kunt u tot op zekere hoogte zelf doen. Wanneer u huisdieren heeft, zoals honden en/of katten, dan weet u dat er een risico bestaat dat zij vlooien het huis in brengen.
Vlooien voeden zich met het bloed van uw honden en/of katten. U kunt bij de dierenspeciaalzaak of bij de dierenarts een middel kopen voor het bestrijden van vlooien die op uw huisdieren leven. In deze vorm kunt u dus zelf aan de slag met vlooienbestrijding.
Toch kan het gebeuren dat u te maken krijgt met een ware vlooienplaag. In dat geval is het verstandig om een bestrijdingsbedrijf in te schakelen. Alex Bestrijdt staat dan voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor de bestrijding van de meest uiteenlopende soorten gedierte, waaronder vlooien. Ook voor bijvoorbeeld wespenbestrijding of muizenbestrijding komen wij snel op locatie.

Binnen korte tijd een vlooienplaag

Een vlooienplaag kan zich in extreem korte tijd ontwikkelen. Een vlooienplaag wordt niet opgelost door enkel de volwassen vlooien te bestrijden. Er is namelijk ook sprake van vlooieneitjes en van vlooienlarven.
Wanneer deze blijven zitten, dan heeft u op korte termijn weer een vlooienplaag. Een volwassen vlo legt gemiddeld 25 eitjes per dag. Wanneer er 100 vlooien in huis zijn, dan kunnen er dus in 24 uur tijd met gemak 2500 vlooieneitjes worden gelegd.
U kunt zich voorstellen hoe snel u duizenden vlooien in huis kunt hebben! Een enkele vlo kan eitjes op uw hond of kat leggen, maar deze wandelt door heel het huis en onderweg vallen er eitjes van de huid af. Zo komen de vlooien door heel uw woning terecht.

Vlooien bestrijden, ook als u ze niet ziet!

Wordt u midden in de nacht wakker door het gekriebel van een vlo op uw gezicht? Of ziet u tijdens het televisie kijken ineens een vlo op uw trui springen? Dan is dit een teken dat u direct moet zorgen voor een effectieve vlooienbestrijding. Dit betekent namelijk vrijwel altijd dat er een vlooienplaag is. Er kunnen er duizenden zijn zonder dat u ze ziet.
Het komt ook regelmatig voor dat mensen na een vakantie ineens in een huis vol vlooien thuiskomen. Het is een tijdje stil geweest in huis en door uw thuiskomst zijn er weer trillingen in huis. De vlooieneitjes komen allemaal direct uit. Schakel altijd direct een bestrijdingsbedrijf in om de vlooien te bestrijden. Wij komen graag ter plaatse om u te helpen.

Directe vlooienbestrijding

Heeft u last van een vlooienplaag? Onderneem dan direct actie!  Wilt u meer informatie of advies over Alex Bestrijdt of onze services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag