Vliegende insecten

Vliegende insecten bestrijden

Vliegende insecten bestrijden kan nodig zijn bij particulieren thuis of bij bedrijven. Het is namelijk zo dat vliegende insecten overal voor kunnen komen, zeker in het voor- en najaar. De meeste mensen denken bij vliegende insecten direct een wespen, vooral omdat deze insecten snel zorgen voor overlast en/of angst. Toch kan er aan veel meer vliegende insecten worden gedacht als het gaat om bestrijding. Alex Bestrijdt kan ter plaatse komen voor onder meer de bestrijding van wespen, diverse soorten vliegen, fruitvliegjes, motten en motmuggen.

Vliegen bestrijden

Wij kunnen vliegende insecten bestrijden voor particulieren en bedrijven. Alex Bestrijdt komt ter plaatse door heel Nederland voor bestrijding van diverse soorten ongedierte. Zo worden wij vaak ingeschakeld voor bestrijding in Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in Gelderland. Hierbij gaat het in bepaalde gevallen ook om vliegenbestrijding. Diverse soorten vliegen kunnen voor overlast zorgen. Denk aan onder meer grasvliegjes, kamervliegen en klustervliegen. Zeker in grote aantallen kunnen zij voor behoorlijk wat overlast zorgen. Daarnaast poepen zij alles in huis of in het bedrijf onder. Dit is natuurlijk ook niet erg smakelijk. Wij komen graag langs voor een effectieve en snelle vliegenbestrijding.

Fruitvliegjesbestrijding

Het kan ook zijn dat er fruitvliegjesbestrijding gewenst is. Zeker in de zomer hebben veel mensen last van fruitvliegjes. Het warme weer trekt deze kleine vliegende insecten aan. We zien ze vaak in de keuken, in bedrijfskantines en rond afvalbakken, maar eigenlijk kunnen zij overal voorkomen. Zij worden vooral aangetrokken door rottende voedselrechten, en dan met name groente en fruit. Ook voor de bestrijding van fruitvliegjes kunt u goed bij Alex Bestrijdt terecht. Afval dat te lang blijft staan kan ook andere insecten aantrekken, waaronder rioolvliegjes, muggen en motmuggen.

Diverse soorten motten bestrijden

Motten zijn er in zeer veel soorten. In huis kunt u last hebben van pelsmotten, huismotten en kleermotten. Deze motten zorgen niet alleen voor overlast, maar kunnen ook schade veroorzaken. Zo zijn kleermotten dol op haren, veren, bont en wol. Onder meer kleding, gordijnen en tapijten van natuurlijke materialen kunnen worden aangetast door deze motten. Overigens kan dergelijke schade ook worden veroorzaakt door tapijtkevers. Bedrijven binnen de voedselbranche hebben vaker te maken met meelmotten, cacaomotten en vruchtmotten. Deze soorten kunnen de producten aantasten. Voor mottenbestrijding bent u altijd welkom bij Alex Bestrijdt, ongeacht het soort mot dat voor overlast of schade zorgt.

Kissing bugs en bladpootwantsen

Kissing bugs en bladpootwantsen worden nogal eens met elkaar verward. Dit heeft vaak grote paniek tot gevolg. De wantsen die ook wel kissing bugs worden genoemd veroorzaken namelijk de ziekte van Chagas, een aandoening die op jaarbasis wereldwijd aan 20.000 personen het leven kost. Het is dan ook logisch dat er paniek ontstaat wanneer mensen denken een kissing bug in huis te zien. Wij kunnen u geruststellen: kissing bugs komen in ons land niet voor. Wanneer u een kissing bug denkt te zien, dan gaat het in veel gevallen om de bladpootwants.

Bladpootwantsen komen sinds 2007 wél voor in Nederland. U hoeft zich geen zorgen te maken over gezondheidsrisico’s, want deze variant is voor de mens niet gevaarlijk. Wel kunt u er goed van schrikken. De bladpootwantsen zijn namelijk gemiddeld 2 centimeter groot, zij hebben fel rode ogen en lange antennes. De donkere kop en het schild met rood, geel en wit maken het angstaanjagende uiterlijk helemaal af. Bladpootwantsen scheiden vocht af dat zeer onaangenaam ruikt. Wanneer zij zich aangevallen voelen, dan kunnen zij wel bijten. Dit is natuurlijk vervelend, maar totaal niet gevaarlijk. In Nederland komen meer soorten wantsen voor. Een heel bekende is natuurlijk de bedwants. Uiteraard kunt u ook voor de bestrijding van bedwantsen bij ons terecht.

Informatie en advies

Heeft u overlast van vliegende insecten? Dan staan wij voor u klaar met een effectieve bestrijding. Wilt u informatie en advies of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 31 reviews
powered by Google
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees meer
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen. Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees meer
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen