Bel direct 0318 - 78 54 25

Ratten bestrijding door Alex Bestrijdt

Rattenbestrijding

Rattenbestrijding is absoluut nodig wanneer u last heeft van ratten. Op de eerste plaats zorgt de aanwezigheid van ratten voor gezondheidsrisico’s. De knaagdieren dragen ziekten bij zich die zij kunnen verspreiden. Wanneer ratten de kans krijgen om zich voort te planten heeft u al snel last van een rattenplaag en dit wilt u uiteraard voorkomen. Ratten knagen op alles wat zij tegenkomen, waaronder ook op electrakabels. In het ergste geval zorgt dit voor brand in uw woning of bedrijf. Er zijn veel verzekeraars die eisen dat u maatregelen neemt als het gaat om de aanwezigheid van ongedierte. Wanneer blijkt dat u dit heeft nagelaten, dan is het risico groot dat de verzekeraar uw schade niet vergoedt. Het is dus om meerdere redenen belangrijk om op tijd te kiezen voor rattenbestrijding.

Snel ingrijpen bij de aanwezigheid van ratten

Ratten bevuilen uw eigendommen en levensmiddelen. Het spreekt voor zich dat dit de nodige risico’s met zich mee brengt. Juist omdat ratten zich snel voort kunnen planten is het aan te raden om snel in te grijpen. Alex Bestrijdt staat dan graag voor u klaar. Wij komen ter plaatse voor een effectieve rattenbestrijding, zowel in woningen als in bedrijven. Het kan zijn dat u op een locatie woont of werkt waar het risico op de aanwezigheid van ratten hoger ligt dan gemiddeld. U kunt dan eens nadenken over ongediertepreventie om ellende in de toekomst te voorkomen. Weet u niet zeker of u risico loopt op overlast van ratten of ander ongedierte? Dan kunt u door ons een ongedierte-inspectie uit laten voeren.

Ratten vangen en maatregelen nemen

Wanneer u ons inschakelt om overlast van ratten op te lossen, dan zorgen wij er op de eerste plaats voor dat wij de ratten vangen. Helaas is het probleem hiermee niet opgelost. De ratten hebben een weg gevonden om binnen te komen. Het is daarom belangrijk dat ook de oorzaak op wordt gespoord en dat er maatregelen worden genomen om rattenoverlast in de toekomst te voorkomen. Het kan zijn dat er kieren onder de buitendeur zitten of dat er gaten zitten in de buitenmuren. Alex Bestrijdt spoort dit voor u op en treft de nodige maatregelen. Na onze werkzaamheden voor de knaagdierbestrijding kunnen wij u een servicecontract aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geldt niet alleen voor het bestrijden van ratten, maar ook voor muizenbestrijding, voor de bestrijding van bedwantsen en alle andere soorten ongewenst gedierte die wij bestrijden.

Direct hulp nodig?

Heeft u last van ratten en wilt u ons inschakelen voor rattenbestrijding? Dan kunt u direct telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag. Wilt u meer informatie, advies of heeft u interesse in onze andere services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag