Bel direct 0318 - 78 54 25

Muizen bestrijding door Alex Bestrijdt

Muizenbestrijding

Muizenbestrijding is heel belangrijk, vooral omdat muizen zich heel snel voort kunnen planten. Muizen van gemiddeld 2 tot 3 maanden oud zijn vruchtbaar en muizen bevallen al na gemiddeld een week of 3. U kunt zich voorstellen hoe snel een paar muizen kunnen zorgen voor een complete muizenplaag. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk stappen richting muizenbestrijding te nemen wanneer u merkt dat u last van muizen heeft in uw woning of bedrijf. Muizen zijn knaagdieren die in de toplijsten staan van dieren waar mensen bang voor zijn. Veel mensen staan doodsangsten uit wanneer zij een muis zien. Ook vanuit dit oogpunt is het natuurlijk zeer wenselijk om het probleem snel op te lossen door middel van muizenbestrijding.

Uw partner in muizenbestrijding

Alex Bestrijdt kan altijd snel ter plaatse komen voor muizenbestrijding. Wij zijn niet alleen uw betrouwbare partner voor muizenbestrijding, maar komen ook op locatie voor de bestrijding van de meest uiteenlopende andere soorten ongewenst gedierte. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder meer mierenbestrijding en de bestrijding van zilvervisjes. Wanneer u last heeft van muizen, dan is het om meerdere redenen belangrijk om direct te starten met bestrijden. Op de eerste plaats heeft u, zoals we eerder al hebben genoemd, al snel te maken met een muizenplaag. Daarnaast dragen muizen ziekten met zich mee die zij kunnen verspreiden en zij bevuilen al uw eigendommen. Daarnaast kunnen zij met hun knaagdrang zorgen voor flinke schadeposten. Als muizen een electrakabel doorbijten, dan is het goed mogelijk dat er brand ontstaat.

Alex Bestrijdt biedt een zeer complete service

Wij kunnen op uw locatie komen voor een effectieve muizenbestrijding. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit het vangen van de muizen, maar ook uit het opsporen van de oorzaak en het treffen van maatregelen om muizenoverlast in de toekomst te voorkomen. Indien gewenst kunnen wij u een compleet servicecontract aanbieden.

Informatie en advies

Wanneer u direct hulp nodig heeft voor het bestrijden van muizen, dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Het kan ook zijn dat u behoefte heeft aan informatie of advies. In dat geval kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag