Bel direct 0318 - 78 54 25

Mollen bestrijden door Alex Bestrijdt

Mollen bestrijden

Mollen bestrijden is geen kwestie van bij de molshoop wachten tot de mol zijn kop boven de aarde steekt, helaas. Zo makkelijk is het niet. Natuurlijk is het wel belangrijk dat mollen worden gevangen wanneer deze zich op uw terrein bevinden. Mollen kunnen namelijk flinke schade aanrichten aan gazons, moestuinen en bijvoorbeeld sportvelden. Zij kunnen zelfs de hele bestrating laten verzakken. Dit is eigenlijk niet vreemd, want mollen graven gangen met een snelheid tot wel 15 meter per uur. De relatief kleine diertjes hebben dan ook grote klauwen om razendsnel door de aarde te spitten. Onderweg komen zij wormen en insectenlarven tegen die zij opeten, waardoor ze niet snel zullen verhongeren. Mollen kunnen niet alleen rennen en graven, maar zij kunnen ook klimmen en zwemmen.

Mollen laten bestrijden door Alex Bestrijdt

Veel mensen hebben eigenlijk nog nooit een mol gezien, behalve op foto. Dit bewijst dan ook hoe weinig we de mol boven aarde uit zien komen. Dit wordt zelden gezien. Het is daarom nodig om de mol onder de grond te vangen en dit gebeurt met behulp van mollenklemmen. Deze mollenklemmen kunnen niet zomaar op ieder punt worden geplaatst, maar moeten strategisch worden geplaatst om de mollen daadwerkelijk te kunnen vangen. U kunt de mollen laten bestrijden door Alex Bestrijdt. Wij komen ter plaatse om u van het mollenprobleem te verlossen

Uw ervaren mollenbestrijder

Alex Bestrijdt zet zich in om het mollenprobleem voor u op te lossen. Als ervaren mollenbestrijder zorgen wij voor een effectieve oplossing, zodat u weer kunt genieten van een mooie buitenruimte zonder molshopen. U kunt ook bij ons terecht voor onder meer vliegenbestrijding. Voor een compleet overzicht van soorten gedierte die wij kunnen bestrijden verwijzen wij u graag naar onze homepage. Onze brede en veelzijdige ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd op passende wijze van dienst kunnen zijn. Heeft u te maken met overlast van een soort gedierte dat niet te vinden is op onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen om de situatie voor te leggen. Vaak kunnen wij u toch helpen. Wanneer wij het probleem zelf niet voor u op kunnen lossen, dan brengen wij u graag in contact met een betrouwbare partner.

Direct een mollenbestrijder nodig?

Heeft u direct een ervaren mollenbestrijder nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor meer informatie, advies of bij vragen over onze andere services kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag