Bel direct 0318 - 78 54 25

Mierenbestrijding door Alex Bestrijdt 

Mierenbestrijding

Mierenbestrijding is niet eenvoudig wanneer het gaat om een ware invasie van mieren. Deze kleine insecten behoren tot de kruipende insecten, net als onder meer de zilvervisjes en vlooien. In de meeste gevallen worden mieren niet direct gezien als insecten die voor veel overlast zorgen. Sterker nog, zij hebben een heel belangrijke functie in het ecosysteem. Wanneer er veel mieren in de tuin aanwezig zijn, dan zijn er geen luizen in de tuin te vinden. Die worden namelijk door de mieren opgegeten. Toch kunnen mieren voor flink wat overlast en schade zorgen wanneer zij met behoorlijke aantallen aanwezig zijn. In het meest slechte geval kunnen zij er zelfs voor zorgen dat uw hele bestrating verzakt. Ook kan hout worden aangetast door mieren en binnenshuis kunnen zij etenswaren laten bederven. In bepaalde gevallen is mierenbestrijding dan ook noodzakelijk.

Alex Bestrijdt komt langs voor mierenbestrijding

U kunt in de buitenruimte last hebben van een mierenplaag, maar de mieren kunnen zich ook in uw woning of bedrijf bevinden. Het is belangrijk dat er wordt gezorgd voor een passende mierenbestrijding, zodat u zeker weet dat u van de mieren verlost bent. Alex Bestrijdt zorgt hier graag voor. Wij komen ter plaatse om de mieren binnen of buiten te bestrijden. Dit doen wij op effectieve en zorgvuldige wijze, zodat wij u kunnen garanderen dat de mieren echt weg zijn. Wij kunnen eveneens met u bespreken wat u kunt doen of welke maatregelen er moeten worden genomen om een nieuwe mierenplaag te voorkomen. Indien gewenst kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. Servicecontracten zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij bestrijden veel soorten ongewenst gedierte

U kunt niet alleen bij ons terecht voor de effectieve bestrijding van mieren. Wij bestrijden de meest uiteenlopende soorten ongewenst gedierte. Voor een overzicht van deze soorten verwijzen wij u graag naar onze homepage. Wij kunnen niet alleen zorgen voor een juiste bestrijding van het gedierte, maar wij kunnen ook zorgen voor de nodige maatregelen om overlast in de toekomst te voorkomen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook vogelwering realiseren bij uw woning of bedrijf.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden en services van Alex Bestrijdt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag