Bel direct 0318 - 78 54 25

Kruipende insecten

Kruipende insecten bestrijden

Kruipende insecten bestrijden gebeurt op basis van het soort insect waar u overlast van ondervindt. Er zijn veel verschillende soorten kruipende insecten die in grotere aantallen kunnen zorgen voor overlast en soms zelfs voor schade. Alex Bestrijdt kan de kruipende insecten bestrijden voor particulieren en bedrijven. Wij zijn in te schakelen voor de bestrijding van onder meer mieren, vlooien, zilvervisjes, kakkerlakken en voorraadaantasters.

Mierenbestrijding

Mieren zijn vooral van het voorjaar tot het najaar zichtbaar aanwezig. U ziet ze lopen op terrasjes, in de bossen, op speeltoestellen en natuurlijk ook in de tuin. Geen ramp, want mieren zijn nuttige dieren. Het wordt wel vervelend wanneer er erg veel mieren aanwezig zijn, want dan kunnen zij er onder meer voor zorgen dat de bestrating gaat verzakken. Dit wilt u voorkomen en dat kan middels mierenbestrijding. Het kan gaan om verschillende soorten mieren, waaronder de tuinmier, de zwarte zaadmier, de steekmier of de kale bosmier. U kunt ook last hebben van glanzende houtmieren of faraomieren. Deze specifieke soorten kunnen uw woning erg beschadigen, doordat zij aan de houtconstructie knagen. Voor mierenbestrijding kunt u altijd aankloppen bij Alex Bestrijdt.

Vlooienbestrijding

Onder de kruipende insecten vinden we ook vlooien. Deze kunt u in huis krijgen wanneer u huisdieren heeft. Volwassen vlooien leggen gemiddeld 25 eitjes per dag, waardoor er razendsnel een vlooienplaag kan ontstaan. Voor vlooienbestrijding komen wij altijd zo snel mogelijk ter plaatse.

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes worden vaak pas in de avond of de nacht gezien, wanneer u de lichten aandoet. Deze kruipende insecten zijn lichtschuw en laten zich daarom overdag niet zien. Zij bevinden zich vaak in vochtige ruimten, zoals de badkamer, de toiletruimte of een washok, maar zij kunnen zich ook ophouden in de kieren en naden van bijvoorbeeld de slaapkamer. Het zilvervisje wordt vaker verward met het papiervisje. Het is belangrijk om zilvervisjes te bestrijden om te voorkomen dat de plaag zich steeds verder ontwikkelt. Hetzelfde geldt ook voor de bestrijding van ovenvisjes. Alex Bestrijdt kan de zilvervisjes bestrijden op effectieve wijze.

Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakkenbestrijding is absoluut nodig wanneer u een kakkerlak tegenkomt in uw woning of bedrijf. Kakkerlakken kunnen zich namelijk razendsnel voortplanten. Zij laten zich overdag niet snel zien, waardoor er grote hoeveelheden kakkerlakken aanwezig kunnen zijn zonder dat u deze ziet. Kakkerlakken besmetten voedsel en verspreiden een vieze geur. In Nederland komen verschillende kakkerlakken voor, waaronder de Amerikaanse kakkerlak, Australische kakkerlak, Oosterse kakkerlak, Surinaamse kakkerlak en de Duitse kakkerlak. Ziet u een kakkerlak? Bel dan direct naar Alex Bestrijdt voor kakkerlakkenbestrijding op een zo kort mogelijke termijn.

Voorraadaantasters bestrijden

Voorraadaantasters komen vaak voor binnen bedrijven in de voedselbranche en in opslagmagazijnen, hoewel deze ook zeker in huis voor kunnen komen. Onder deze kruipende insecten vinden we onder meer rijstmeelkevers, broodkevers, tabakskevers, stambonenkevers en mijten. Daarnaast zijn er ook diverse soorten klanders, zoals de maisklander, de graanklander en de rijstklander. Ook voor de bestrijding van voorraadaantasters kunt u bij Alex Bestrijdt terecht.

Neem contact met ons op

Heeft u te maken met overlast van kruipende insecten? Dan kunt u ons bestrijdingsbedrijf direct inschakelen. Wilt u meer weten over ons bedrijf, over onze dienstverlening of onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag