Bel direct 0318 - 78 54 25

Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding moet op korte termijn worden uitgevoerd, om meerdere redenen. Op de eerste plaats is het zo dat een paar knaagdieren al snel kunnen zorgen voor een knaagdierplaag. De verschillende soorten kraagdieren kunnen zich namelijk erg snel voortplanten. Daarnaast is het zo dat er een gezondheidsrisico bestaat wanneer u knaagdieroverlast heeft. Onder meer ratten en muizen dragen ziekten bij zich die zij makkelijk kunnen verspreiden.

Diverse soorten knaagdieren bestrijden

Wanneer er wordt gedacht aan knaagdierbestrijding, dan wordt er vaak als eerst aan ratten en muizen gedacht. Er wordt veel minder gedacht aan de verschillende soorten die aanwezig kunnen zijn. Zo is rattenbestrijding van zwarte ratten steeds vaker aan de orde in Utrecht en Gelderland. Alex Bestrijdt kan in deze provincies altijd snel ter plaatse komen om de zwarte rat te bestrijden. Deze specifieke rattensoort staat bekend om de goede klimkwaliteiten, waardoor zij vaak hoog en droog zitten. Daarnaast zijn zij erg slim, waardoor het lastig is om ze te vangen.

Dan zijn er ook nog diverse soorten muizen die voor overlast kunnen zorgen. U kunt hierbij denken aan veldmuizen, spitsmuizen, bosmuizen, woelmuizen en huismuizen. Ook voor de bestrijding van diverse soorten muizen komt Alex Bestrijdt ter plaatse. Niet alleen in Utrecht en Gelderland, maar door heel Nederland.

Knaagdieroverlast en schade

Knaagdierbestrijding kan nodig zijn in of bij particuliere woningen, maar natuurlijk ook in of bij bedrijven. De knaagdieren zorgen niet alleen voor gezondheidsrisico’s, maar kunnen ook behoorlijk wat schade aanrichten. Bedrijven moeten soms hele voorraden producten weggooien door de schade als gevolg van een knaagdierplaag. Ook in particuliere woningen kan de schade hoog oplopen. Het is zelfs zo dat er brand kan ontstaan wanneer u ongewenste knaagdieren in huis heeft. Ook met het oog op de schade die kan worden aangericht is het dus belangrijk om zo snel mogelijk een bedrijf voor knaagdierbestrijding in te schakelen. Alex Bestrijdt zet zich in voor zowel particulieren als bedrijven.

Neem contact met ons op

Alex Bestrijdt heeft een ruime ervaring in het bestrijden van de meest uiteenlopende soorten gedierte, waaronder ook de meest voorkomende soorten ratten en muizen. Wij kunnen de knaagdieren niet alleen bestrijden, maar ook de oorzaken voor u aanpakken. Zo wordt een nieuwe knaagdierplaag in de toekomst voorkomen. Indien gewenst kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. Wilt u meer weten of wilt u ons direct inschakelen voor knaagdierbestrijding? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag