Bel direct 0318 - 78 54 25

Kakkerlakkenbestrijding door Alex Bestrijdt

Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken wekken vaak een gevoel van misselijkheid of zelfs afschuw op. Voor veel mensen is het dan ook een oplossing om weg te rennen bij het zien van kakkerlakken. Ze zien er eng uit en kunnen behoorlijk groot worden. Bij het horen van het tikken van de pootjes op plavuizen krijgen velen de kriebels. Terecht, want het hebben van kakkerlakken in uw woning of uw bedrijf is verre van aangenaam. Gelukkig kunt u altijd bij Alex Bestrijdt terecht voor het effectief bestrijden van kakkerlakken.

Waarom is kakkerlakkenbestrijding nodig?

Het komt voor dat mensen geen bedrijf voor kakkerlakkenbestrijding in willen schakelen uit schaamte. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er vaak gedacht wordt dat kakkerlakken alleen voorkomen op plaatsen waar het vies is. Dit is absoluut niet waar. Ook in schone woningen en bedrijven kunnen kakkerlakken voorkomen en kakkerlakkenbestrijding is echt nodig. Kakkerlakken kunnen zich namelijk razendsnel voortplanten, waardoor er al snel een kakkerlakkenplaag ontstaat. Snel ingrijpen is dus van groot belang. Daarnaast is het ook zo dat u kakkerlakken gaat ruiken. Zij laten namelijk een bijzonder onaangename geur achter op alles waar zij overheen lopen. Tot slot zijn er ook grote gezondheidsrisico’s die snel groter worden wanneer u niet op een zo kort mogelijke termijn kiest voor kakkerlakkenbestrijding.

Gezondheidsrisico’s van kakkerlakken

Kakkerlakken laten uiteraard uitwerpselen achter. Deze kunnen zorgen voor eczeem en luchtwegklachten. Zo kan astma worden veroorzaakt door de aanwezigheid van uitwerpselen van kakkerlakken. Ernstigere aandoeningen die door kakkerlakken zelf kunnen worden veroorzaakt zijn onder meer tyfus, salmonella, gastro-enteritis en dysenterie. Zeker mensen die al gezondheidsproblemen hebben zijn hier zeer vatbaar voor. Daarnaast behoren ook ouderen en kinderen tot de meest vatbare groep. Ook met het oog op deze gezondheidsrisico’s is het dus belangrijk om zo snel mogelijk een bedrijf voor kakkerlakkenbestrijding te laten komen. Alex Bestrijdt is uw partner voor het bestrijden van verschillende ongediertesoorten. U kunt bij ons terecht voor onder meer de bestrijding van houtaantasters en voor rattenbestrijding. Ook voor kakkerlakkenbestrijding komen wij snel in actie.

Direct contact

Heeft u direct een professional voor kakkerlakkenbestrijding nodig? Dan staat Alex Bestrijdt voor u klaar. Wilt u meer informatie of advies over onze dienstverlening en onze mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag