Bel direct 0318 - 78 54 25

HOUTWORM- EN BOKTORBESTRIJDING

Boktor- en houtwormbestrijding kunt u overlaten aan de professionals van Alex Bestrijdt. Houtwormen en boktorren vallen onder de houtaantasters, waaronder ook de spinthoutkevers en de heipaalkevers vallen. Voor de bestrijding van alle soorten houtaantasters bent u bij ons aan het juiste adres. Het is belangrijk dat houtworm- en boktorbestrijding op korte termijn gebeurt. Deze houtaantasters kunnen er namelijk voor zorgen dat u houten vloeren of balken moet laten vervangen of dat de houten meubelen letterlijk in elkaar storten door de aangerichte schade. Alex Bestrijdt komt altijd snel ter plaatse.

Diverse soorten houtaantasters bestrijden

Wij komen diverse soorten houtaantasters bestrijden. Er kan sprake zijn van huisboktorren, van gewone of grote houtwormkevers (ook wel genoemd doodskloppertje of kleine klopkever), van heipaalkevers of bijvoorbeeld spinthoutkevers. Ziet u kleine ronde gaatjes in het hout verschijnen? Dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid te maken met de houtworm. Wij komen dan graag de houtworm bestrijden op vakkundige wijze.

Ziet u verdikkingen en/of verkleuringen in het hout ontstaan? Dan is er vaak sprake van de boktor. Deze leeft namelijk dieper in het hout, waardoor deze wat lastiger waar te nemen is. Ook voor boktorbestrijding komen wij naar u toe om het probleem op te lossen. Alex Bestrijdt heeft ervaring in het bestrijden van alle houtaantasters, maar bestrijdt ook de meest uiteenlopende andere ongedierte. U kunt ook bij ons terecht voor de bestrijding van onder meer mollen en wespen.

Vrijblijvende inspectie voorafgaande aan de bestrijding

U ziet waarschijnlijk niet iedere dag hout dat is aangetast door houtaantasters. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u twijfelt over de aanwezigheid van houtworm of boktor. Het zou ook zomaar om bruinrot kunnen gaan, bijvoorbeeld. Wij komen daarom graag naar u toe voor een vrijblijvende inspectie. Wanneer blijkt dat u inderdaad te maken heeft met houtworm of boktor, dan kunnen wij direct houtworm- of boktorbestrijding toepassen. Wij passen onze werkwijze aan op de soort houtaantaster die aanwezig is, zodat we zeker kunnen zijn dat de bestrijding effectief is.

Wanneer het hout vervangen dient te worden

Alex Bestrijdt is uw partner voor houtworm- en boktorbestrijding. Wij kunnen ervoor zorgen dat de houtaantasters verdwijnen, waardoor het verder ontwikkelen van de schade aan het hout stopt. Toch kan het al te laat zijn, waardoor het nodig is om het hout te laten vervangen. Wanneer dit het geval is, dan kunnen wij u in contact brengen met betrouwbare partijen om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

Wilt u meer weten?

Voor houtworm- en boktorbestrijding bent u bij ons altijd welkom. Wij kunnen niet alleen aanwezige houtaantasters bestrijden, maar wij kunnen ook preventief te werk gaan. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en/of de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag