0318 - 78 54 25

Bedwantsen

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden is niet eenvoudig, maar zeker wel noodzakelijk. Veel mensen maken de fout om zelf aan de slag te gaan met het bestrijden van bedwantsen. Het eerste idee dat dan vaak opkomt is het matras door het hele huis naar buiten te slepen en een nieuw matras kopen. Dit lost het probleem niet op, maar maakt het vaak enkel groter. Doordat u het leefgebied van de bedwants door uw hele woning sleept verspreidt u de bedwantsen door uw hele woning. Een nieuw matras is voor bedwantsen even aantrekkelijk als een oud matras. Zelf bedwantsen bestrijden is een bijna onmogelijke taak en het spreekt voor zich dat u zo snel mogelijk van de bedwantsen af wilt zijn. Het is immers een heel onaangenaam idee dat er beestjes aan u knagen wanneer u ligt te slapen! Schakel Alex Bestrijdt in voor de bestrijding van bedwantsen en u kunt snel weer rustig en zorgeloos slapen.

Wanneer is er sprake van bedwantsen?

Bedwantsen zijn masters in het verstoppen. Zij kunnen in zeer grote aantallen aanwezig zijn zonder dat u ze ziet. Het zijn kleine diertjes die zich niet in het licht laten zien. Toch kunt u wel herkennen wanneer er sprake is van de aanwezigheid van bedwantsen. U kunt dit vaak zien aan kleine rode stipjes op uw beddengoed die u niet kunt verklaren. Dit zijn kleine bloedvlekjes. Ook kan het zijn dat u vreselijk veel last van jeuk heeft en rode vlekken op de huid ziet. De plekjes zijn vaak te vergelijken met plekjes van muggenbeten. Dit zijn zaken die u kunnen vertellen dat u last heeft van een bedwantsenplaag. Een misverstand is dat bedwantsen alleen voorkomen wanneer het beddengoed niet met regelmaat wordt verschoond. Dit is absoluut niet waar. Bedwantsen kunnen in de meest schone bedden voorkomen.

Effectieve bestrijding van bedwantsen

Alex Bestrijdt is uw partner voor de effectieve bestrijding van ongewenst gedierte in uw woning of bedrijf. Wij zijn onder meer in te schakelen voor muizenbestrijding en bijvoorbeeld mierenbestrijding. Heeft u last van bedwantsen, of vermoedt u dat u last heeft van bedwantsen? Dan komen wij graag naar u toe om u te helpen. Wij kunnen inspecteren of er inderdaad sprake is van bedwantsen. Wanneer dit het geval is, dan kunnen wij direct starten met de bestrijding van de bedwantsen. Wij zorgen altijd voor een professionele, nauwkeurige en effectieve bestrijding van ongedierte. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over het terugkeren van de bedwantsen.

Snel hulp nodig?

Wanneer u vermoedt of ontdekt dat u last heeft van bedwantsen, dan wilt u hier zo snel mogelijk vanaf. Bel ons direct en wij komen spoedig ter plaatse om u van de bedwantsen af te helpen. Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag