Bel direct 0318 - 78 54 25

Ander ongedierte

Bestrijding van ander ongedierte

Ongediertebestrijding kan betrekking hebben op de meest verschillende soorten ongedierte. Alex Bestrijdt is een ervaren bestrijdingsbedrijf met een ruime ervaring in het bestrijden van veel verschillende soorten gedierte. Wij kunnen niet alleen ter plaatse komen wanneer er al ongediertebestrijding plaats moet vinden. In bepaalde gevallen kan het voor u nuttig zijn om preventief maatregelen te laten nemen om ongedierte-overlast in de toekomst te voorkomen. U kunt door ons een ongedierte-inspectie uit laten voeren om inzicht te krijgen in de risico’s op uw betreffende locatie. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven.

Ongedierte laten bestrijden door Alex Bestrijdt

Wij hebben een ruime ervaring in het bestrijden van diverse soorten ongedierte. Zo kunt u bij ons bestrijdingsbedrijf terecht voor de bestrijding van onder meer mollen en wespen, maar ook voor de bestrijding van muizen en ratten kunt u bij ons terecht. Op onze homepage vindt u een overzicht van de soorten gedierte die wij voor u kunnen bestrijden. Heeft u overlast van een soort die niet in dit overzicht wordt genoemd? Dan kunt u contact met ons opnemen. In veel gevallen kunnen wij u toch van dienst zijn. Kunnen wij dit echt niet? Dan brengen wij u graag in contact met een betrouwbare partner die wel voldoende mogelijkheden heeft om u verder te helpen.

Gedierte dat niet bestreden kan worden

Er zijn ook enkele soorten gedierte die we niet zomaar kunnen bestrijden. Zo kunnen wij geen bijen bestrijden, omdat bijen beschermd zijn en wij graag bijdragen aan de bescherming van het milieu. Een ander bekend voorbeeld is de bestrijding van steen- en boommarters. Ook dit gaat niet zomaar. Deze beschermde dieren mogen niet gedood worden en wanneer een verstoring van het leefgebied van de marters wenselijk is, dan is hier een ontheffing voor nodig van de Flora- en Faunawet. Marters kunnen wel voor veel overlast en schade zorgen. Zij zijn in de nachten actief en leggen dan gemakkelijk 15 kilometer af. Zij knagen niet alleen in van alles, maar zij krabben ook met de nagels aan onder meer isolatiematerialen, dakbeschotten en electrakabels. In de paringstijd zorgen zij voor geluidsoverlast, vaak in de morgen, en zij zorgen voor stankoverlast. Marters staan ook bekend om het veroorzaken van schade aan auto’s.

Maatregelen treffen

Heeft u veel overlast van gedierte dat niet zomaar kan worden bestreden, zoals de boom- en steenmarters? Dan kunnen wij wel bij u langskomen om te controleren wat wij voor u kunnen doen om de overlast een halt toe te roepen. Vaak zijn er maatregelen mogelijk om de overlast tegen te gaan zonder specifiek het gedierte te bestrijden. U kunt bij ons een afspraak maken voor een bezoek aan uw locatie.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw probleem om met u mee te denken over de best passende oplossing.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag