Bel direct 0318 - 78 54 25

Ongediertebestrijding

Professionele ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt

Professionele ongediertebestrijding is niet standaard. Er zijn immers veel verschillende soorten ongedierte waar u (over)last van kunt hebben. Het is belangrijk dat de bestrijding van dit ongedierte goed wordt aangepast op de specifieke (over)last. Hiervoor komt Alex Bestrijdt graag ter plaatse. Wij vertellen u meer over de diverse soorten professionele ongediertebestrijding die wij u kunnen bieden.

Een professionele bestrijding van houtaantasters

Wanneer u last heeft van houtaantasters, dan is dit niet alleen heel vervelend. Het zorgt er ook voor dat uw houtwerk, zoals houten meubelstukken of houten balken van uw woning, snel aan kwaliteit verliezen. Het is daarom heel belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen wanneer u merkt dat u last heeft van houtaantasters. Voor een effectieve houtworm- en boktorbestrijding komen wij snel ter plaatse. Wij passen onze werkwijze op de specifieke overlast aan voor een optimaal resultaat.

Knaagdierbestrijding bij overlast van diverse knagers

Knaagdieren, zoals ratten en muizen, kunnen voor flink wat overlast zorgen. Zij bevuilen al uw eigendommen, waaronder ook voedingsmiddelen, waardoor zij de nodige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Daarnaast knagen zij alles kapot. Als zij bij de elektriciteitskabels zijn aangekomen, dan ontstaat er het risico op brand. Het is daarom belangrijk om op korte termijn te zorgen voor een professionele knaagdierbestrijding. Natuurlijk komt Alex Bestrijdt hiervoor snel ter plaatse.

Bestrijding van processierupsen

In de wereld van professionele ongediertebestrijding krijgen we steeds vaker te maken met het bestrijden van de processierups, ofwel de eikenprocessierups. Ze komen dan ook steeds meer voor in ons land en kunnen voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen. De haartjes van deze diertjes worden door de lucht meegevoerd, waardoor zij ook op afstand klachten kunnen veroorzaken. Hierbij kunt u denken aan huidirritatie, luchtwegproblemen en andere vervelende of ernstige klachten. Voor processierupsbestrijding komen wij altijd snel ter plaatse om te voorkomen dat de plaag – en daarmee de gezondheidsklachten – zich verder verspreiden door de omgeving.

Professionele ongediertebestrijding van diverse insecten

Bij professionele ongediertebestrijding moet natuurlijk ook worden gedacht aan diverse insecten. In Nederland zijn er veel verschillende soorten insecten die voor overlast kunnen zorgen. Zo zijn er bijvoorbeeld de vliegende insecten, zoals fruitvliegjes, reguliere vliegen en diverse motten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de kruipende insecten, waarbij u kunt denken aan mieren, vlooien, zilvervisjes en kakkerlakken. Dit zijn slechts voorbeelden. Alex Bestrijdt zorgt graag voor een snelle, professionele ongediertebestrijding van de meest uiteenlopende insecten.

Vogeloverlast professioneel aanpakken

Bij overlast van ongedierte wordt er niet snel gedacht aan vogels. Toch kunnen vogels voor flink wat overlast en schade zorgen. Diverse vogelsoorten maken veel lawaai, ook in de nacht, waardoor er geluidshinder ontstaat. Daarnaast bevat de ontlasting van vogels zuren die onder meer de verf van uw woning aan kunnen tasten. Alex Bestrijdt kan de problemen oplossen door middel van vogelwering. Wij zorgen voor een passende aanpak, zodat u snel van de vogeloverlast verlost bent.

Professionele ongediertebestrijding bij wespennesten

Wespen komen in bepaalde perioden van het jaar natuurlijk overal voor. Wanneer u merkt dat u erg veel last heeft van wespen in uw omgeving, dan is het risico aanzienlijk dat er een wespennest in uw directe omgeving te vinden is. In dit geval is wespenbestrijding, waarbij het wespennest wordt verwijderd, heel belangrijk. Het is niet aan te raden om een wespennest zelf te verwijderen, vooral omdat dit grote risico’s met zich meebrengt. Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor een professionele verwijdering van het wespennest.

Alex Bestrijdt biedt ook biologische bestrijding

U kunt bij Alex Bestrijdt terecht voor de professionele ongediertebestrijding in alle bovenstaande situaties, maar wij bestrijden ook veel ander ongedierte wanneer hier behoefte aan is. In bepaalde gevallen, zoals bij bestrijdingswerkzaamheden binnen de agrarische sector, is het wenselijk dat er wordt gekozen voor biologische bestrijding. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij Alex Bestrijdt terecht. Wij kunnen op de juiste wijze zorgen voor biologische bestrijding met een optimaal resultaat.

Neem contact op voor professionele ongediertebestrijding

Wanneer u behoefte heeft aan professionele ongediertebestrijding, dan kunt u altijd rekenen op de dienstverlening van Alex Bestrijdt. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Bel dan direct voor een afspraak. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies over professionele ongediertebestrijding.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag