Ongediertebestrijding

Professionele ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt

Professionele ongediertebestrijding is niet standaard. Er zijn immers veel verschillende soorten ongedierte waar u (over)last van kunt hebben. Het is belangrijk dat de bestrijding van dit ongedierte goed wordt aangepast op de specifieke (over)last. Hiervoor komt Alex Bestrijdt graag ter plaatse. Wij vertellen u meer over de diverse soorten professionele ongediertebestrijding die wij u kunnen bieden.

Een professionele bestrijding van houtaantasters

Wanneer u last heeft van houtaantasters, dan is dit niet alleen heel vervelend. Het zorgt er ook voor dat uw houtwerk, zoals houten meubelstukken of houten balken van uw woning, snel aan kwaliteit verliezen. Het is daarom heel belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen wanneer u merkt dat u last heeft van houtaantasters. Voor een effectieve houtworm- en boktorbestrijding komen wij snel ter plaatse. Wij passen onze werkwijze op de specifieke overlast aan voor een optimaal resultaat.

Knaagdierbestrijding bij overlast van diverse knagers

Knaagdieren, zoals ratten en muizen, kunnen voor flink wat overlast zorgen. Zij bevuilen al uw eigendommen, waaronder ook voedingsmiddelen, waardoor zij de nodige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Daarnaast knagen zij alles kapot. Als zij bij de elektriciteitskabels zijn aangekomen, dan ontstaat er het risico op brand. Het is daarom belangrijk om op korte termijn te zorgen voor een professionele knaagdierbestrijding. Natuurlijk komt Alex Bestrijdt hiervoor snel ter plaatse.

Bestrijding van processierupsen

In de wereld van professionele ongediertebestrijding krijgen we steeds vaker te maken met het bestrijden van de processierups, ofwel de eikenprocessierups. Ze komen dan ook steeds meer voor in ons land en kunnen voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen. De haartjes van deze diertjes worden door de lucht meegevoerd, waardoor zij ook op afstand klachten kunnen veroorzaken. Hierbij kunt u denken aan huidirritatie, luchtwegproblemen en andere vervelende of ernstige klachten. Voor processierupsbestrijding komen wij altijd snel ter plaatse om te voorkomen dat de plaag – en daarmee de gezondheidsklachten – zich verder verspreiden door de omgeving.

Professionele ongediertebestrijding van diverse insecten

Bij professionele ongediertebestrijding moet natuurlijk ook worden gedacht aan diverse insecten. In Nederland zijn er veel verschillende soorten insecten die voor overlast kunnen zorgen. Zo zijn er bijvoorbeeld de vliegende insecten, zoals fruitvliegjes, reguliere vliegen en diverse motten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de kruipende insecten, waarbij u kunt denken aan mieren, vlooien, zilvervisjes en kakkerlakken. Dit zijn slechts voorbeelden. Alex Bestrijdt zorgt graag voor een snelle, professionele ongediertebestrijding van de meest uiteenlopende insecten.

Vogeloverlast professioneel aanpakken

Bij overlast van ongedierte wordt er niet snel gedacht aan vogels. Toch kunnen vogels voor flink wat overlast en schade zorgen. Diverse vogelsoorten maken veel lawaai, ook in de nacht, waardoor er geluidshinder ontstaat. Daarnaast bevat de ontlasting van vogels zuren die onder meer de verf van uw woning aan kunnen tasten. Alex Bestrijdt kan de problemen oplossen door middel van vogelwering plaatsen. Wij zorgen voor een passende aanpak, zodat u snel van de vogeloverlast verlost bent.

Professionele ongediertebestrijding bij wespennesten

Wespen komen in bepaalde perioden van het jaar natuurlijk overal voor. Wanneer u merkt dat u erg veel last heeft van wespen in uw omgeving, dan is het risico aanzienlijk dat er een wespennest in uw directe omgeving te vinden is. In dit geval is wespenbestrijding, waarbij het wespennest wordt verwijderd, heel belangrijk. Het is niet aan te raden om een wespennest zelf te verwijderen, vooral omdat dit grote risico’s met zich meebrengt. Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor een professionele verwijdering van het wespennest.

Alex Bestrijdt biedt ook biologische bestrijding

U kunt bij Alex Bestrijdt terecht voor de professionele ongediertebestrijding in alle bovenstaande situaties, maar wij bestrijden ook veel ander ongedierte wanneer hier behoefte aan is. In bepaalde gevallen, zoals bij bestrijdingswerkzaamheden binnen de agrarische sector, is het wenselijk dat er wordt gekozen voor biologische bestrijding. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij Alex Bestrijdt terecht. Wij kunnen op de juiste wijze zorgen voor biologische bestrijding met een optimaal resultaat.

Neem contact op voor professionele ongediertebestrijding

Wanneer u behoefte heeft aan professionele ongediertebestrijding, dan kunt u altijd rekenen op de dienstverlening van Alex Bestrijdt. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Bel dan direct voor een afspraak. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies over professionele ongediertebestrijding.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 56 reviews
powered by Google
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alex bestrijdt heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd. En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf... aanbevelen!lees meer
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alex Bestrijdt gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees meer
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees meer
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees meer
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen. Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees meer
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen

Vragen die wij vaak krijgen over ongedierte en bestrijding

Wat voor soort bestrijdingen voeren jullie uit?
Wij voeren veel soorten bestrijdingen tegen ongedierte uit. Hierbij kunt u denken aan: houtwormbestrijding, boktorbestrijding, wespenbestrijding, rattenbestrijding, muizenbestrijding en biologische bestrijding.
Wat kost een houtwormbestrijding?
De kosten hangen af van het aantal vierkante meters dat behandeld wordt. Meestal zijn de kosten voor een verdieping: € 550,- en voor een zolder € 400,-. Een garage of schuur behandelen kost € 350,-. Een professionele inspectie op houtworm of andere houtaantasters kost: € 75,-. Als wij de bestrijding mogen uitvoeren dan vervallen deze kosten en uiteraard krijgt u bij ons garantie op de bestrijding.
Wat zijn de kosten voor een ongediertebestrijding?
Dat hangt af van de tijd die nodig is om het probleem op te lossen, het benodigde materiaal en hoe vaak er langs gekomen moet worden om het probleem op te lossen. Wij gaan altijd op zoek naar de oorzaak zodat de kans op terugkeer van het ongedierte minimaal is.
Hoe is jullie werkwijze als er contact opgenomen wordt over ongedierte?
U meldt het probleem bij ons en met deze informatie kunnen wij aangeven wat het ongeveer gaat kosten. Bij akkoord komen wij langs om te kijken waar de oorzaak ligt en hoe het probleem opgelost kan worden. Wij communiceren altijd duidelijk wat de oorzaak is en wat de kosten zullen zijn om het probleem te verhelpen, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.
Wat kost een wespennest verwijderen of bestrijden?
De kosten om een wespennest te verwijderen of te bestrijden zijn altijd: € 70,- inclusief BTW en garantie. Heeft u een wespennest op hoogte dan kunnen wij deze ook bestrijden tot een hoogte van ongeveer 7 meter. Zelf bestrijden raden wij af omdat een goede lichaamsbescherming nodig is en het consumenten gif vaak niet afdoende is. Dit komt doordat de dosis ‘gif’ in producten voor consumenten in vergelijking met professioneel ‘gif’ heel laag is.
Zijn jullie een lokale ongediertebestrijder?
Ja, wij komen uit Ede en werken veel in deze omgeving. Dit houdt in dat u ons ook kunt tegenkomen in bijvoorbeeld: Lunteren, Wageningen, Bennekom, Renkum, Rhenen, Veenendaal, Wekerom, Ederveen en Oosterbeek.
Jullie werken lokaal. Geldt dat ook voor de houtwormbestrijding en boktorbestrijding?
Nee, hiervoor maken wij een uitzondering. De reden hiervoor is dat wij hierin gespecialiseerd zijn waardoor wij vaak gevraagd worden voor grote projecten. Dit kan gaan om schuren, monumenten, woonboerderijen, bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Hierbij maken wij gebruik van diverse methoden zoals impregneren, verhitten, injecteren en oppervlaktebehandelingen.
Bij welke klanten voeren jullie bestrijdingen uit?
Wij worden gevraagd door veel verschillende soorten klanten. Het kan gaan om een eenmalige bestrijding maar het gaat ook vaak over ongediertepreventie. Dit houdt in dat wij per jaar een aantal keer langskomen om te zorgen dat het ongedierte weg blijft. Naast onze werkzaamheden voor particuliere klanten werken wij ook voor: transportbedrijven, het MKB, Food producerende bedrijven, woningstichtingen, VvE’s (Vereniging van Eigenaren) en vastgoedbedrijven.
Werken jullie professioneel?
Ja wij zijn aangesloten bij de NVPB, Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven. Dit is de grootste erkende branchevereniging op haar gebied. Een andere maar kleinere branchevereniging is Plan (Platform Plaagdierbeheersing Nederland).

Wij zijn goed opgeleid, zijn gecertificeerd Houtadviseur en werken volgens de IPM-standaarden (Integrated Pest Management). Onze opleidingen en jaarlijkse bijscholingen volgen wij bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen in Wageningen.

Tot slot is het voor ons belangrijk dat wij duurzaam en efficiënt werken. Dit houdt in dat het gebruik van chemische middelen wordt beperkt/voorkomen en dat wij lokaal werken.