ONGEDIERTEBESTRIJDING EDE? BEL ALEX BESTRIJDT!

Ongediertebestrijding Ede, Wageningen of bijvoorbeeld Barneveld? In heel de regio kunt u direct contact opnemen met Alex Bestrijdt. Als ervaren onderneming staan wij voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan een professional op het gebied van ongediertebestrijding in Ede en omgeving.

Wij zorgen niet alleen voor een effectieve bestrijding, maar wij zoeken ook naar de oorzaak van het probleem. Zo doen wij er alles aan om nieuwe overlast van ongedierte voor u te voorkomen. Ons doel is niet alleen om het probleem snel en effectief op te lossen, maar vooral ook om een blijvende oplossing te bieden.

Top 5 ongediertebestrijding in Ede en omstreken

Alex Bestrijdt komt ter plaatse voor de bestrijding van de meest uiteenlopende ongenode gasten in en om uw woning of bedrijf. Wanneer we specifiek kijken naar de ongediertebestrijding in Ede, dan komen de volgende soorten veel voor:

 • Houtworm
 • Boktor
 •  Ratten
 •  Muizen
 •  Processierupsen

Natuurlijk zijn er meer soorten ongedierte waarvoor wij zeker ook ter plaatse komen voor een effectieve ongediertebestrijding in Ede en regio. U kunt denken aan de bestrijding van onder meer:

 • Wespen
 • Kakkerlakken
 • Bedwantsen
 • Mieren
 • Zilvervisjes
 • Vogels
 • Mollen
 • Vliegen
 • Fruitvliegjes
 • Vlooien

Direct ongediertebestrijding in Ede of regio? Bel naar 0318 – 78 54 25.

Geen voorrijkosten voor ongediertebestrijding in Ede en omgeving

Alex Bestrijdt is gevestigd in Ede. Hierdoor zijn wij goed bekend met de ongedierteproblematiek in de regio. Dit betekent ook dat wij hier altijd snel en effectief op in kunnen spelen. Voor ongediertebestrijding in de regio’s Ede, Barneveld en Wageningen worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Wij zijn ook zeker actief buiten deze regio’s.

Bekijk alle plaatsen waarin Alex Bestrijdt actief is voor ongediertebestrijding.

Ongediertebestrijding in Ede en regio kan op ieder moment nodig zijn

Er wordt wel eens gedacht dat ongediertebestrijding vooral nodig is in de zomermaanden, wanneer er gewoonweg meer ongedierte te vinden is. Niets is minder waar. Natuurlijk, in de zomer zijn er meer wespen, vliegen en bijvoorbeeld mieren, maar in het najaar bestaat er ook veel overlast.

Zeker plaagdieren, zoals houtwormen, boktorren, ratten en muizen, kunnen in het najaar voor behoorlijk wat overlast zorgen. De processierups, of eikenprocessierups, zorgt enkele maanden later weer voor problemen. Zo kan ongediertebestrijding in Ede en omgeving in ieder seizoen nodig zijn. Wij staan dan uiteraard voor u klaar. Wij geven u hieronder een kort overzicht van de soorten ongediertebestrijding in Ede en omstreken.

Wespenbestrijding

Wespen zijn niet alleen erg hinderlijk, maar veel mensen zijn ook bang voor wespen. U kunt daarom op meerdere manieren ongemakken ervaren wanneer er een wespennest in uw omgeving te vinden is. Wij kunnen het wespennest bestrijden en het risico op een nieuw nest tot een minimum beperken.

Kakkerlakken bestrijding

Een groot misverstand is dat kakkerlakken uitsluitend voorkomen op vieze plekken. Niets is minder waar, want ook in de meest schone omgevingen kunnen kakkerlakken voor overlast zorgen. Alex Bestrijdt komt snel langs voor kakkerlakken bestrijding op professionele wijze.

Houtaantasters bestrijding

Onder de houtaantasters vinden we bijvoorbeeld de houtworm en de boktor. Wanneer dit ongedierte niet bestreden wordt, dan kan dit leiden tot de noodzaak om houtwerk te vervangen. Hierbij kan het gaan om houten meubelen, om vloeren of bijvoorbeeld houten balken. Wij komen voor de bestrijding van houtaantasters altijd snel ter plaatse.

Ratten bestrijding

Ratten zijn echte plaagdieren. Ongediertebestrijding in Ede of regio is absoluut nodig wanneer u last heeft van ratten. Deze knaagdieren kunnen uw elektrakabels doorknagen, waardoor er brand kan ontstaan. Een snelle en effectieve ratten bestrijding is sterk aan te raden.

Bedwantsen bestrijding

Bedwantsen. We krijgen er vaak al de kriebels van wanneer we aan deze ongenode gasten denken. Deze diertjes worden in veel gevallen onbewust meegenomen van een vakantieadres. Een flinke plaag is het gevolg. Voor bedwantsen bestrijding bent u bij Alex Bestrijdt van harte welkom.

Muizen bestrijding

Muizen kunnen, net als ratten, door van alles heen knagen. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee, zoals brandgevaar. Daarnaast bevuilen de muizen letterlijk alles en kunnen zij een groot risico vormen voor de gezondheid. Heeft u last van muizen in en rond uw woning of bedrijf? Bel ons direct voor een snelle bestrijding van muizen.

Mieren bestrijding

Mieren worden vaak niet direct als een probleem gezien. Toch kunnen mieren zeker wel voor problemen zorgen. Het is namelijk zo dat er vaak veel meer zijn dan u met het blote oog kunt zien. In een enkel nest kunnen wel 100.000 mieren aanwezig zijn en samen kunnen zij een complete bestrating laten verzakken. Wij bestrijden mieren snel en effectief.

Zilvervisjes bestrijding

De aanwezigheid van zilvervisjes wordt lang niet altijd snel opgemerkt. Zij houden zich in het daglicht schuil en komen in het donker tevoorschijn, veelal in kelders, badkamers en toiletruimten. Er zijn er vaak veel meer aanwezig dan u denkt. Merkt u dat u met regelmaat zilvervisjes ziet wegschieten wanneer u het licht aandoet? Bel ons dan direct voor een snelle bestrijding van zilvervisjes.

Vogels bestrijding

Vogels kunnen voor flink wat overlast zorgen. Hierbij zijn het vaak niet zo zeer de vogels die overlast bezorgen, maar vooral de ontlasting van deze vogels. De vogelpoep bevat zuren die onder meer de verflaag kunnen aantasten. Onder de ongediertebestrijding in Ede en omgeving valt dan ook zeker het effectief bestrijden van vogels.

Mollen bestrijding

Mollen komen niet overal voor, maar in de omgeving van Ede, Wageningen en Barneveld zien wij toch vaak dat mollen complete bestratingen laten verzakken en gazons aantasten. Zonde! Het is daarom zeker aan te raden om op een zo kort mogelijke termijn te kiezen voor mollen bestrijding wanneer u de aanwezigheid van deze gravertjes opmerkt.

Vliegen bestrijding

Binnen zeer korte tijd kunnen een paar vliegen zorgen voor een complete invasie aan vliegen. Het is namelijk zo dat de gelegde vliegeneitjes al binnen een dag uit kunnen komen. Dan gaat het ineens razendsnel! Voor een effectieve vliegen bestrijding kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fruitvliegjes bestrijding

We hebben allemaal wel eens fruitvliegjes in huis. Meestal vinden we dan zelf de oorzaak en lossen we het probleem makkelijk op door de oorzaak weg te nemen. Dit verhaal wordt een stuk lastiger wanneer er sprake is van een fruitvliegjesplaag, welke zich snel kan ontwikkelen. Bel Alex Bestrijdt voor een directe bestrijding van fruitvliegjes.

Vlooien bestrijding

Veel huisdiereneigenaren doen er alles aan om de huisdieren vlo-vrij te houden. Toch kan het voorkomen dat er eens een vlo binnen weet te komen. Voor u het weet zitten de vlooien niet alleen op uw huisdier(en), maar ook overal in huis. Een vlooienplaag ontwikkelt zich namelijk in een extreem hoog tempo. Ook het bestrijden van vlooien valt onder onze service voor ongediertebestrijding in Ede en regio.

Processierupsen bestrijding

Processierupsen, ook wel eikenprocessierupsen, vormen een ware plaag in de regio. Ineens lijken ze overal te zitten. Het is belangrijk om te weten dat de processierupsen zeer schadelijk zijn voor zowel mensen als dieren. Direct contact met de rupsen is hiervoor niet nodig. Zelfs door een zuchtje wind kunt u ineens klachten ervaren. Voor een directe bestrijding van processierupsen komen wij altijd snel ter plaatse.

Ongediertebestrijding in Ede voor particulieren en bedrijven

Wanneer u een professional voor ongediertebestrijding in Ede regio in wilt schakelen, dan bent u bij ons altijd welkom. Wij staan klaar met een zeer complete dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven. In heel de regio (en daarbuiten) komen wij snel ter plaatse voor een effectieve bestrijding van het soort ongedierte dat u kopzorgen bezorgt.

Milieuvriendelijke werkwijze bij de ongediertebestrijding

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om ongedierte effectief te bestrijden. De ene methode is net even wat vriendelijker voor het milieu dan de andere techniek. Wanneer u ons inschakelt voor ongediertebestrijding in Ede en omgeving, dan bent u verzekerd van een duurzame en milieuvriendelijke werkwijze.

Direct ongediertebestrijding in Ede regio nodig?

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie en advies of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze services op het gebied van ongediertebestrijding in Ede en regio.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 31 reviews
powered by Google
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees meer
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen. Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees meer
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen