Vliegende insecten

Vliegende insecten bestrijden

Vliegende insecten bestrijden kan nodig zijn bij particulieren thuis of bij bedrijven. Het is namelijk zo dat vliegende insecten overal voor kunnen komen, zeker in het voor- en najaar. De meeste mensen denken bij vliegende insecten direct een wespen, vooral omdat deze insecten snel zorgen voor overlast en/of angst. Toch kan er aan veel meer vliegende insecten worden gedacht als het gaat om bestrijding. Alex Bestrijdt kan ter plaatse komen voor onder meer de bestrijding van wespen, diverse soorten vliegen, fruitvliegjes en motten.

Vliegen bestrijden

Wij kunnen vliegende insecten bestrijden voor particulieren en bedrijven. Alex Bestrijdt komt ter plaatse door heel Nederland voor bestrijding van diverse soorten ongedierte. Zo worden wij vaak ingeschakeld voor bestrijding in Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in Gelderland. Hierbij gaat het in bepaalde gevallen ook om vliegenbestrijding. Diverse soorten vliegen kunnen voor overlast zorgen. Denk aan onder meer grasvliegjes, kamervliegen en klustervliegen. Zeker in grote aantallen kunnen zij voor behoorlijk wat overlast zorgen. Daarnaast poepen zij alles in huis of in het bedrijf onder. Dit is natuurlijk ook niet erg smakelijk. Wij komen graag langs voor een effectieve en snelle vliegenbestrijding.

vliegende insecten bestrijden Alex Bestrijdt

Fruitvliegjesbestrijding

Het kan ook zijn dat er fruitvliegjesbestrijding gewenst is. Zeker in de zomer hebben veel mensen last van fruitvliegjes. Het warme weer trekt deze kleine vliegende insecten aan. We zien ze vaak in de keuken, in bedrijfskantines en rond afvalbakken, maar eigenlijk kunnen zij overal voorkomen. Zij worden vooral aangetrokken door rottende voedselrechten, en dan met name groente en fruit. Ook voor de bestrijding van fruitvliegjes kunt u goed bij Alex Bestrijdt terecht. Afval dat te lang blijft staan kan ook andere insecten aantrekken, waaronder rioolvliegjes, muggen en motmuggen.

Diverse soorten motten bestrijden

Motten zijn er in zeer veel soorten. In huis kunt u last hebben van pelsmotten, huismotten en kleermotten. Deze motten zorgen niet alleen voor overlast, maar kunnen ook schade veroorzaken. Zo zijn kleermotten dol op haren, veren, bont en wol. Onder meer kleding, gordijnen en tapijten van natuurlijke materialen kunnen worden aangetast door deze motten. Overigens kan dergelijke schade ook worden veroorzaakt door tapijtkevers. Bedrijven binnen de voedselbranche hebben vaker te maken met meelmotten, cacaomotten en vruchtmotten. Deze soorten kunnen de producten aantasten. Dan is er ook nog de welbekende buxusmot, welke het vooral voorzien heeft op uw buxushagen buiten. Voor mottenbestrijding bent u altijd welkom bij Alex Bestrijdt, ongeacht het soort mot dat voor overlast of schade zorgt.

Informatie en advies

Heeft u overlast van vliegende insecten? Dan staan wij voor u klaar met een effectieve bestrijding. Wilt u informatie en advies of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.