Fruitvliegjes

Fruitvliegjesbestrijding behoort tot de services van Alex Bestrijdt. Wilt u ons direct inschakelen? Bel dan naar 06 242 491 93.

Fruitvliegjes bestrijden

Fruitvliegjes bestrijden komt in de meeste gevallen pas in u op wanneer u last heeft van behoorlijk wat fruitvliegjes in huis of in uw bedrijf. Bij het zien van een enkel fruitvliegje denkt u nog niet aan bestrijding van deze kleine vliegende insecten. U maakt even goed schoon en denkt dan vanzelf verlost te raken van de fruitvliegjes. Hierbij wordt vaker een foutje gemaakt. Dit schoonmaken gebeurt namelijk regelmatig met azijn. Dit is dan ook een effectief schoonmaakmiddel in veel gevallen, maar niet wanneer u fruitvliegjes in huis heeft. Deze insecten zijn namelijk gek op azijn! Dit is dan ook de reden waarom azijn wel vaker gebruikt wordt bij het vangen van enkele fruitvliegjes in huis. Bij een fruitvliegjesplaag is dit helaas geen optie meer.

Een fruitvliegjesplaag in huis of op het werk

Een fruitvliegjesplaag kan zich makkelijk en snel ontwikkelen, zeker in de zomer. Het is niet alleen belangrijk om de fruitvliegjes te bestrijden, maar de oorzaak moet ook worden weggenomen. Fruitvliegjes ontstaan vaak door rottend voedsel. Dit verklaart ook waarom mensen in de zomer vaak last hebben van een fruitvliegjesplaag rond de afvalbak. Hier liggen namelijk vaker rottende etensresten in. Daarnaast komt het ook voor dat mensen ergens fruit of groente neerleggen en dit vervolgens vergeten. Tijdens het rottingsproces ziet u dagelijks meer fruitvliegjes verschijnen. Wanneer u een fruitvliegjesplaag thuis of op het werk heeft, dan is het belangrijk om direct te kiezen voor een goede fruitvliegjesbestrijding.

Alex Bestrijdt komt langs voor fruitvliegjesbestrijding

Alex bestrijdt is uw partner in de bestrijdingsbranche. Heeft u te maken met een fruitvliegjesplaag en wilt u de fruitvliegjes laten bestrijden op een effectieve wijze? Dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen de fruitvliegjes bestrijden en, indien nodig, de nodige maatregelen nemen om een nieuwe fruitvliegjesplaag te voorkomen. Wij komen zeker niet alleen ter plaatse voor de bestrijding van fruitvliegjes. Ook voor het bestrijden van zilvervisjes of bijvoorbeeld voor rattenbestrijding kunt u bij ons terecht. Op onze homepage vindt u een overzicht van alle soorten gedierte die wij voor u kunnen bestrijden.

Direct contact

Heeft u direct een ervaren bestrijdingsbedrijf voor fruitvliegjesbestrijding nodig? Dan staat Alex Bestrijdt voor u klaar. U kunt bellen naar 06 242 491 93 wanneer u direct hulp nodig heeft. Wij komen op korte termijn de fruitvliegjes bestrijden. Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.