Bel direct 0318 - 78 54 25

Nieuws

Snelle ongediertebestrijding in Veenendaal

Snelle ongediertebestrijding in Veenendaal is vaak wenselijk. Wanneer u merkt dat u overmatig last heeft van ongedierte, en u kunt het probleem zelf niet (meer) oplossen, dan is het belangrijk om te zorgen voor snelle ongediertebestrijding in Veenendaal.

Lees meer

Vliegen in huis in de winter: is dat normaal?

Vliegen in huis in de winter is vervelend, maar geen zeldzaamheid. Veel mensen denken dat het alleen mogelijk is om in de zomer vliegen in huis te hebben. Er wordt dan ook al snel gedacht dat een woning ‘vies’ is wanneer er ook in de winter vliegen in huis te vinden zijn.

Lees meer

September spinnenmaand

EdeStad heeft een aantal stellingen voorgelegd aan Sander Kersten, eigenaar van Alex Bestrijdt over spinnen en welke maatregelen je kunt nemen om de overlast te verminderen. Dit in het kader van “september is spinnenmaand”.

Lees meer

Rattengif en muizenklemmen

Rattengif en muizenklemmen.. De meeste mensen krijgen al de kriebels bij deze termen, gewoon omdat het aangeeft dat er een muizen- of rattenplaag heerst. Hoe kunt u deze beestjes kwijt raken?

Lees meer

Adviseur houtbescherming

Een adviseur houtbescherming heeft zich gespecialiseerd op diverse vlakken. Zo kan deze adviseur diverse houtsoorten in specifieke duurzaamheidsklassen indelen, doordat er een optimale kennis van de verschillende houtsoorten bestaat.

Lees meer

Ongediertebestrijding Ede? Bel Alex Bestrijdt!

Ongediertebestrijding Ede, Wageningen of bijvoorbeeld Barneveld? In heel de regio kunt u direct contact opnemen met Alex Bestrijdt. Als ervaren onderneming staan wij voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan een professional op het gebied van ongediertebestrijding in Ede en omgeving.

Lees meer

Plaagdieren bestrijden? Deze 5 pakken wij aan!

Plaagdieren bestrijden is een lastige opgave. Het bestrijden van één of twee dieren is immers een stuk eenvoudiger dan het bestrijden van een ware plaag. Steeds wanneer u denkt dat u ze écht allemaal heeft steekt er weer eentje de kop op.

Lees meer

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag