Bel direct 0318 - 78 54 25

Nieuws

Rattengif en muizenklemmen

Rattengif en muizenklemmen.. De meeste mensen krijgen al de kriebels bij deze termen, gewoon omdat het aangeeft dat er een muizen- of rattenplaag heerst. Hoe kunt u deze beestjes kwijt raken?

Lees meer

Adviseur houtbescherming

Een adviseur houtbescherming heeft zich gespecialiseerd op diverse vlakken. Zo kan deze adviseur diverse houtsoorten in specifieke duurzaamheidsklassen indelen, doordat er een optimale kennis van de verschillende houtsoorten bestaat.

Lees meer

Ongediertebestrijding Ede? Bel Alex Bestrijdt!

Ongediertebestrijding Ede, Wageningen of bijvoorbeeld Barneveld? In heel de regio kunt u direct contact opnemen met Alex Bestrijdt. Als ervaren onderneming staan wij voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan een professional op het gebied van ongediertebestrijding in Ede en omgeving.

Lees meer

Plaagdieren bestrijden? Deze 5 pakken wij aan!

Plaagdieren bestrijden is een lastige opgave. Het bestrijden van één of twee dieren is immers een stuk eenvoudiger dan het bestrijden van een ware plaag. Steeds wanneer u denkt dat u ze écht allemaal heeft steekt er weer eentje de kop op.

Lees meer

Zilvervisjes zelf bestrijden? 7 technieken!

Zilvervisjes zelf bestrijden? 7 technieken! Zilvervisjes zelf bestrijden is mogelijk wanneer u nog niet met een plaag te maken hebt. Als u voortdurend zilvervisjes ziet op de momenten dat zij zich...

Lees meer

Processierups bestrijden

De processierups bestrijden op een zo kort mogelijke termijn is heel belangrijk. Deze processierups, ook wel de eikenprocessierups genoemd, is een nachtvlinderrups die afkomstig is uit de tak van de tandvlinders.

Lees meer

Houtworm- en boktorbestrijding

Houtworm- en boktorbestrijding Wanneer is houtworm- en boktorbestrijding nodig?Houtwormbestrijding en/of boktorbestrijding is nodig in alle gevallen waarin er sprake is van de aanwezigheid van deze...

Lees meer

Wespen uit de buurt houden? 5 tips!

Wespen uit de buurt houden? 5 tips! Wespen uit de buurt houden valt niet mee. Eigenlijk krijgt iedereen weleens te maken met een wesp die maar blijft terugkomen om bij u in de buurt te zijn. Dit...

Lees meer

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag