Bel direct 0318 - 78 54 25

Wij horen graag uw ervaringen met onze dienstverlening. 

Wij horen graag uw ervaringen met onze diensten

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
47 berichten.
Christine
Wat een drama als de buxus onder de buxusmot zit. Binnen de kortste keren zijn de struikjes kaal gevreten. Gelukkig dat Alex bestijdt er raad mee weet. Na het bespuiten van de buxus komen de groene blaadjes inmiddels weer terug.
Ingrid
Betrouwbare harde werker!
Joop Spies
Wij hadden last van ratten in onze tuin en vijver. De gemeente gebeld, en na anderhalve maand nog steeds niets dan lege (leeg gegeten) vallen. Alex bestrijdt is twee keer langs geweest en het probleem was opgelost. Geen rat meer gezien uitstekend werk van een betrouwbare specialist.
Menno
Wij hebben Alex bestrijdt ingezet voor muizen tussen de spouw en het plafond. Door de adequate en deskundige aanpak was het binnen enkele weken opgelost. Mochten wij er vaker last van hebben dan weten wij jullie te vinden, bedankt!
Lilian en Bert Ferwerda
Indien je last hebt van meerdere soorten ongedierte ben je bij Alex Bestrijdt aan het goede adres. Naast zijn expertise om dit op een grondige en verantwoorde manier te bestrijden weet hij ook nog op uitstekende wijze uit te leggen over hoe en waarom hij bepaalde zaken aanpakt waardoor je ook nog zelf leert over voorkomen. Hij werkt grondig en zeer nauwkeurig en komt zeer regelmatig controleren of zijn acties effect hebben en dat kunnen we bevestigen dat zijn inspanningen altijd tot het gewenste effect leidt. Een uiterst plezierig, betrouwbaar en deskundige bestrijder die altijd voor je klaar staat. Nu hij als zelfstandige aan de gang gaat, zal dat ons dubbel stimuleren om Alex Bestrijdt te blijven vragen voor bestrijding van allerlei ongedierte in en rondom ons huis.
wilma ketting
Alexbestrijdt heeft bij ons muizen klemmen gezet. Met groot succes. En op de camping een vliegenzak neer gehangen. Super man die je goede informatie geeft..ga zo door alexbestrijdt.
Léon Eijsink
We zijn door Alexbestrijdt goed geïnformeerd over de bestrijding van vliegen. Vliegenvangzakken geleverd en die werken top!!

Offerte aanvragen

Aangesloten bij