Bel direct 0318 - 78 54 25

Wij horen graag uw ervaringen met onze dienstverlening. 

Wij horen graag uw ervaringen met onze diensten

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
47 berichten.
Rob
Gisteren gebeld voor een wespennest, vandaag al bespoten. Aardige jongeman die meteen een extra nest wat we nog niet hadden gezien heeft meegenomen. De wespen vonden het minder plezierig maar wij zijn weer helemaal blij
B.Schrijver
Wespennest bestreden, zeer snelle service, goede uitleg en vriendelijk.
Gijsbert
Zeer tevreden over de service en communicatie van Sander en zijn medewerker! Vorig jaar al twee wespennesten verwijderd en gisteren weer één. Naar volle tevredenheid! En ook nog even meegedacht over de bestrijding van ratten. Ga zo door!!
Huis in t Veld
Zeer snelle en vakkundige service een bedrijf dat zijn woord houdt
Sylvia Nijenhuis
Vermoeden van wespen in de spouwmuur. Na afspraak volgende middag ruim op tijd aanwezig. Goede uitleg en alles goed voorbereid. Ook de prijs was vriendelijker als bij andere ongediertebestrijders. Hoop ze niet meer nodig te hebben maar zonodig bel ik zeker!
Aafje
De steenmarter die ons huis terroriseerde is met succes verjaagd. Daarna zijn alle gaten onder de dakrand gedicht met metalen strips. Keurig en snel gewerkt, prima communicatie, kortom: een aanbeveling waard!
Pieter Overbeek
Gezien de vermoedelijke aanwezigheid van muizen onder het dak is Alex ingeschakeld. Na wat onderzoek geen sporen kunnen ontdekken maar evengoed toch preventief lokaas geplaatst. Tevens zijn de ventilatieopeningen voorzien van roosters om toegang te beletten. Alex gaat daarbij voortvarend te werk, geeft deskundig advies en heldere uitleg. Kortom, een aanbeveling waard!
Paul Barendsen
Vanaf het moment van de afspraak t/m het moment van de behandeling op een prettige manier gecommuniceerd. De werkzaamheden zijn keurig afgehandeld en de werkplek is netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik beveel Sander zondermeer aan iedereen aan die een vakkundige en betrouwbare "boktorbestrijder" nodig heeft.
Denise
Goed geholpen door Sander bij het voorkomen van nog meer muizen in ons huis. Hij gaat grondig te werk en legt duidelijk uit. Vriendelijke en snelle service, goede communicatie. Wij zijn zeer tevreden!
peter van der Zouwen
Goede uitleg en op zaterdag middag een mail met foto wat voor insect het hier betrof. Geeft geruststelling) Wederom bij afspraak goede instructie vooraf ( hoe de ruimtes klaar gemaakt moesten worden voordat de bestrijding plaats kon vinden. De dag van de bestrijding wederom een heldere uitleg over hoe en wat en nadat de bestrijding klaar was opnieuw uitleg en instructies over hoe we moesten handelen. Prettig contact goed resultaat t.a.v. de bestrijding van de insecten. Kortom een goede ervaring, die naar ik hoop niet opnieuw herhaald moet worden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen
Gerrie
Snelle en correct uitgevoerde bestrijding van zilvervisjes met succes.
b.braam
zelden een snellere service en advies ontvangen. eerlijk en betrouwbaar
Richard Klaassen
Bij diverse bedrijven hebben wij offertes opgevraagd voor een houtwormbestrijding. Alex bestrijdt gaf ons een eerlijke prijs met 5 jaar garantie. De houtwormbestrijding is keurig uitgevoerd! Wij zijn erg tevreden en gaan Alex bestrijdt zeker vaker inschakelen. Waarschijnlijk binnenkort als het wespenseizoen begint want wij hebben vaak nesten...
Chris
Onze ongewenste huisdieren, wantsen, zijn snel en adequaat verdwenen door Alex bestrijdt. Komen afspraken na en goed contact via Whatsapp. Vriendelijk en correct geholpen. Alex bestrijdt is zeker aan te raden.
Louise von B
Ontzettend goede service, afspraak meteen nagekomen, bijzonder vriendelijk. En vooral het heeft gewerkt! Geen muis meer in huis en dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Meer dan tevreden... 🙂
Jessica
Professioneel, goede uitleg en komt afspraken na.
Ronald en Erna
Bij ons waren het vlooien! En wat was ik blij dat Alex ze kwam bestrijden. Nu zijn ze gelukkig weg en wij heel blij! Top!
Kim
Snelle en doeltreffende service!
Dennis
Zeer ervaren werker, top service
Arco en Mariet van der Eijk
Wij hebben een heel prettig gevoel bij dit bedrijf. Vriendelijk te woord gestaan door de telefoon. Contact gehouden via Whatsapp. Wij hadden last van klustervliegen en deze heeft Alex bestrijdt op een professionele manier bestreden. Heel net bedrijf en wij bevelen dit bedrijf van harte aan. Top!!

Offerte aanvragen

Aangesloten bij