Bel direct 0318 - 78 54 25

Wij horen graag uw ervaringen met onze dienstverlening. 

Wij horen graag uw ervaringen met onze diensten

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
48 berichten.
Hans van den Berg
Zaterdag een vraag uit gezet om een wespennest te bestrijden, maandagmiddag was Sander op de afgesproken tijd ter plaatse. De wespen onder de dakgoot bestreden en ook nog even geholpen met ons muizen probleem in de garage. Ik ben uiterst netjes te woord gestaan, heb goede uitleg gehad en ben super tevreden. Ik zal iedereen dit bedrijf aanbevelen . Bedankt Sander!
Marije Eleveld
We hadden een hoornaarnest. Snel via email een reactie gekregen en paar dagen later is nest verwijderd. Goede uitleg en informatie over wat ging gebeuren.. Kortom, heel tevreden.
Fam Feringa
Goede, vlotte service. In voorjaar bij ons processie rupsen verwijderd nu wespennest weggehaald . Ook heeft Sander ons geholpen van de mollen af te komen. Via mail duidelijke afspraken over prijs en is zeer professioneel in zijn werk. Ik zou Sander zeker aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor de service!
Bernadette
Zeer snel stond er iemand bij me op de stoep om me te redden van een enorm wespennest. Vriendelijk, snel en betrouwbaar.
Bert Hup
Prima snelle service
Sarienke
Netjes en snel het wespennest weg gehaald. Super!
Domenica
Gisteren zijn 2 bomen met eikenprocessierups schoon gemaakt. We zijn hem erg dankbaar! Heel netjes en vriendelijk .Super!!!
Fam. van Mourik
Wij zijn heel snel en vriendelijk geholpen, ontzettend blij mee!
Eugenie Kok
'S avonds een wespennest ontdekt. Gelijk gemaild. Dezelfde avond mail terug en afspraak gemaakt voor de volgende ochtend. Netjes op tijd en het nest bestreden !! Super snel en goed !!!
Mariska van Middendorp
Echt super service! Dinsdag gebeld voor een probleem en vrijdag stond Sander al voor de deur. Altijd vriendelijk en meedenkend. Top.
Anoniem
Nette service. In de keuken bleek de mogelijke doorgang voor muizen wel érg ver weggestopt te zitten. Alex gaf gelukkig niet op en heeft samen met mij de halve keuken uit elkaar gehaald, om uiteindelijk een doorgang te vinden. Niet bang ook om (met mijn akkoord) wat drastischer te werk te gaan. Ondanks behoorlijke uitloop hierdoor toch een nette prijs.
Janke Woudstra
Supervriendelijk, behulpzaam en van goede informatie voorzien. Dank voor de vlotte afhandeling, goede service en vriendelijkheid.
Maarten
Snel en vakkundig van ons wespen nest af geholpen! Na eerst een telefoontje met een duidelijke prijs afspraak (wat een nette eerlijke prijs was) stond er al na een paar uur dezelfde dag nog iemand op de stoep die het probleem netjes heeft verholpen. Wij raden dit bedrijf aan!
Edward Visch
Door sander zijn gisteravond een aantal nesten processierups weggehaald uit onze boom. Vooraf duidelijk gecommuniceerd over uitvoering en prijs. Doordat werkzaamheden elders waren uitgelopen kwam hij wat later dan gepland, maar zonder gemopper werden rustig de werkzaamheden uitgevoerd in de avonduren. Ben zeer tevreden, kan het zeker aanraden
E Koning
Snel en effectief. Zondag avond gemaild, dinsdag probleem opgelost. Aardige kerel die vlot en effectief te werk gaat!
Arjan
9 juli 2019 zijn snel en deskundig 3 wespennesten weggehaald die veel overlast gaven. Ik ben erg tevreden.
Nicolette
Heel tevreden over dit bedrijf en zijn mensen! Alex bestrijdt heeft een duidelijke website en ik werd door Hetty direct teruggebeld en prettig te woord gestaan. Fijn ook het contact via Whatsapp om het adres te verifiëren. En de kosten waren vooraf duidelijk. Mijn moeder was heel tevreden over de sympathieke dienstverlening direct dezelfde dag nog. Factuur erna meteen in mijn mail.
Frank
Snel, goed en betaalbaar! Geholpen met een wespenprobleem.
Rob
Gisteren gebeld voor een wespennest, vandaag al bespoten. Aardige jongeman die meteen een extra nest wat we nog niet hadden gezien heeft meegenomen. De wespen vonden het minder plezierig maar wij zijn weer helemaal blij
B.Schrijver
Wespennest bestreden, zeer snelle service, goede uitleg en vriendelijk.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij