Bel direct 0318 - 78 54 25

Wij horen graag uw ervaringen met onze dienstverlening. 

Wij horen graag uw ervaringen met onze diensten

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
37 berichten.
Janke Woudstra
Supervriendelijk, behulpzaam en van goede informatie voorzien. Dank voor de vlotte afhandeling, goede service en vriendelijkheid.
Maarten
Snel en vakkundig van ons wespen nest af geholpen! Na eerst een telefoontje met een duidelijke prijs afspraak (wat een nette eerlijke prijs was) stond er al na een paar uur dezelfde dag nog iemand op de stoep die het probleem netjes heeft verholpen. Wij raden dit bedrijf aan!
Edward Visch
Door sander zijn gisteravond een aantal nesten processierups weggehaald uit onze boom. Vooraf duidelijk gecommuniceerd over uitvoering en prijs. Doordat werkzaamheden elders waren uitgelopen kwam hij wat later dan gepland, maar zonder gemopper werden rustig de werkzaamheden uitgevoerd in de avonduren. Ben zeer tevreden, kan het zeker aanraden
E Koning
Snel en effectief. Zondag avond gemaild, dinsdag probleem opgelost. Aardige kerel die vlot en effectief te werk gaat!
Arjan
9 juli 2019 zijn snel en deskundig 3 wespennesten weggehaald die veel overlast gaven. Ik ben erg tevreden.
Nicolette
Heel tevreden over dit bedrijf en zijn mensen! Alex bestrijdt heeft een duidelijke website en ik werd door Hetty direct teruggebeld en prettig te woord gestaan. Fijn ook het contact via Whatsapp om het adres te verifiëren. En de kosten waren vooraf duidelijk. Mijn moeder was heel tevreden over de sympathieke dienstverlening direct dezelfde dag nog. Factuur erna meteen in mijn mail.
Frank
Snel, goed en betaalbaar! Geholpen met een wespenprobleem.
Rob
Gisteren gebeld voor een wespennest, vandaag al bespoten. Aardige jongeman die meteen een extra nest wat we nog niet hadden gezien heeft meegenomen. De wespen vonden het minder plezierig maar wij zijn weer helemaal blij
B.Schrijver
Wespennest bestreden, zeer snelle service, goede uitleg en vriendelijk.
Jessica
De 20 bomen zijn eikenprocessierups-vrij. Dankzij Sander en collega. Het meedenken, en zorgvuldigheid waarmee ze werken; helemaal top!! Daar kan de gemeente een voorbeeld aan nemen... dank je wel voor je hulp!
Cindy van den Dam
Gisteren is Sander geweest om de nesten van de eikenrups weg te halen. Goede communicatie van te voren, wanneer hij zou kunnen komen. Binnen een uur waren de 15 nesten weggehaald. Een aanrader voor deze regio! Mochten we hem weer nodig hebben dan bellen we hem zeker.
Gijsbert
Zeer tevreden over de service en communicatie van Sander en zijn medewerker! Vorig jaar al twee wespennesten verwijderd en gisteren weer één. Naar volle tevredenheid! En ook nog even meegedacht over de bestrijding van ratten. Ga zo door!!
Huis in t Veld
Zeer snelle en vakkundige service een bedrijf dat zijn woord houdt
H.Huisman
Fantastische snelle en goede hulp gekregen om de eikenprocessierupsen in onze eikenboom in eigen tuin te bestrijden. ook onze buren zijn ze dankbaar. Alex en admie zijn jonge prima vakmensen die het verdienen om succesvol te worden in de gehele regio. De gemeente Ede kan ze aanbevelen ipv allerlei verhalen maar geen hulp bieden. Als ik weer ongewenste "beestjes" heb zal ik zeker Alex weer inschakelen. Nogmaals bedankt!
Sylvia Nijenhuis
Vermoeden van wespen in de spouwmuur. Na afspraak volgende middag ruim op tijd aanwezig. Goede uitleg en alles goed voorbereid. Ook de prijs was vriendelijker als bij andere ongediertebestrijders. Hoop ze niet meer nodig te hebben maar zonodig bel ik zeker!
Aafje
De steenmarter die ons huis terroriseerde is met succes verjaagd. Daarna zijn alle gaten onder de dakrand gedicht met metalen strips. Keurig en snel gewerkt, prima communicatie, kortom: een aanbeveling waard!
Pieter Overbeek
Gezien de vermoedelijke aanwezigheid van muizen onder het dak is Alex ingeschakeld. Na wat onderzoek geen sporen kunnen ontdekken maar evengoed toch preventief lokaas geplaatst. Tevens zijn de ventilatieopeningen voorzien van roosters om toegang te beletten. Alex gaat daarbij voortvarend te werk, geeft deskundig advies en heldere uitleg. Kortom, een aanbeveling waard!
Paul Barendsen
Vanaf het moment van de afspraak t/m het moment van de behandeling op een prettige manier gecommuniceerd. De werkzaamheden zijn keurig afgehandeld en de werkplek is netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik beveel Sander zondermeer aan iedereen aan die een vakkundige en betrouwbare "boktorbestrijder" nodig heeft.
Denise
Goed geholpen door Sander bij het voorkomen van nog meer muizen in ons huis. Hij gaat grondig te werk en legt duidelijk uit. Vriendelijke en snelle service, goede communicatie. Wij zijn zeer tevreden!
peter van der Zouwen
Goede uitleg en op zaterdag middag een mail met foto wat voor insect het hier betrof. Geeft geruststelling) Wederom bij afspraak goede instructie vooraf ( hoe de ruimtes klaar gemaakt moesten worden voordat de bestrijding plaats kon vinden. De dag van de bestrijding wederom een heldere uitleg over hoe en wat en nadat de bestrijding klaar was opnieuw uitleg en instructies over hoe we moesten handelen. Prettig contact goed resultaat t.a.v. de bestrijding van de insecten. Kortom een goede ervaring, die naar ik hoop niet opnieuw herhaald moet worden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen

Offerte aanvragen

Aangesloten bij