0318 - 78 54 25

Wij horen graag uw ervaringen met onze dienstverlening. 

Wij horen graag uw ervaringen met onze diensten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
18 berichten.
peter van der Zouwen
Goede uitleg en op zaterdag middag een mail met foto wat voor insect het hier betrof. Geeft geruststelling) Wederom bij afspraak goede instructie vooraf ( hoe de ruimtes klaar gemaakt moesten worden voordat de bestrijding plaats kon vinden. De dag van de bestrijding wederom een heldere uitleg over hoe en wat en nadat de bestrijding klaar was opnieuw uitleg en instructies over hoe we moesten handelen. Prettig contact goed resultaat t.a.v. de bestrijding van de insecten. Kortom een goede ervaring, die naar ik hoop niet opnieuw herhaald moet worden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen
Gerrie
Snelle en correct uitgevoerde bestrijding van zilvervisjes met succes.
b.braam
zelden een snellere service en advies ontvangen. eerlijk en betrouwbaar
Richard Klaassen
Bij diverse bedrijven hebben wij offertes opgevraagd voor een houtwormbestrijding. Alex bestrijdt gaf ons een eerlijke prijs met 5 jaar garantie. De houtwormbestrijding is keurig uitgevoerd! Wij zijn erg tevreden en gaan Alex bestrijdt zeker vaker inschakelen. Waarschijnlijk binnenkort als het wespenseizoen begint want wij hebben vaak nesten...
Chris
Onze ongewenste huisdieren, wantsen, zijn snel en adequaat verdwenen door Alex bestrijdt. Komen afspraken na en goed contact via Whatsapp. Vriendelijk en correct geholpen. Alex bestrijdt is zeker aan te raden.
Louise von B
Ontzettend goede service, afspraak meteen nagekomen, bijzonder vriendelijk. En vooral het heeft gewerkt! Geen muis meer in huis en dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Meer dan tevreden... 🙂
Jessica
Professioneel, goede uitleg en komt afspraken na.
Ronald en Erna
Bij ons waren het vlooien! En wat was ik blij dat Alex ze kwam bestrijden. Nu zijn ze gelukkig weg en wij heel blij! Top!
Kim
Snelle en doeltreffende service!
Dennis
Zeer ervaren werker, top service
Arco en Mariet van der Eijk
Wij hebben een heel prettig gevoel bij dit bedrijf. Vriendelijk te woord gestaan door de telefoon. Contact gehouden via Whatsapp. Wij hadden last van klustervliegen en deze heeft Alex bestrijdt op een professionele manier bestreden. Heel net bedrijf en wij bevelen dit bedrijf van harte aan. Top!!
Christine
Wat een drama als de buxus onder de buxusmot zit. Binnen de kortste keren zijn de struikjes kaal gevreten. Gelukkig dat Alex bestijdt er raad mee weet. Na het bespuiten van de buxus komen de groene blaadjes inmiddels weer terug.
Ingrid
Betrouwbare harde werker!
Joop Spies
Wij hadden last van ratten in onze tuin en vijver. De gemeente gebeld, en na anderhalve maand nog steeds niets dan lege (leeg gegeten) vallen. Alex bestrijdt is twee keer langs geweest en het probleem was opgelost. Geen rat meer gezien uitstekend werk van een betrouwbare specialist.
Menno
Wij hebben Alex bestrijdt ingezet voor muizen tussen de spouw en het plafond. Door de adequate en deskundige aanpak was het binnen enkele weken opgelost. Mochten wij er vaker last van hebben dan weten wij jullie te vinden, bedankt!
Lilian en Bert Ferwerda
Indien je last hebt van meerdere soorten ongedierte ben je bij Alex Bestrijdt aan het goede adres. Naast zijn expertise om dit op een grondige en verantwoorde manier te bestrijden weet hij ook nog op uitstekende wijze uit te leggen over hoe en waarom hij bepaalde zaken aanpakt waardoor je ook nog zelf leert over voorkomen. Hij werkt grondig en zeer nauwkeurig en komt zeer regelmatig controleren of zijn acties effect hebben en dat kunnen we bevestigen dat zijn inspanningen altijd tot het gewenste effect leidt. Een uiterst plezierig, betrouwbaar en deskundige bestrijder die altijd voor je klaar staat. Nu hij als zelfstandige aan de gang gaat, zal dat ons dubbel stimuleren om Alex Bestrijdt te blijven vragen voor bestrijding van allerlei ongedierte in en rondom ons huis.
wilma ketting
Alexbestrijdt heeft bij ons muizen klemmen gezet. Met groot succes. En op de camping een vliegenzak neer gehangen. Super man die je goede informatie geeft..ga zo door alexbestrijdt.
Léon Eijsink
We zijn door Alexbestrijdt goed geïnformeerd over de bestrijding van vliegen. Vliegenvangzakken geleverd en die werken top!!

Offerte aanvragen

Aangesloten bij