Effectieve ongediertebestrijding in Ede: 10 vragen beantwoord

Effectieve ongediertebestrijding in Ede is in veel gevallen belangrijk. In vrijwel alle gevallen ervaart u veel overlast van een ongedierteplaag, maar in bepaalde gevallen ontstaan er ook risico’s die u niet wilt lopen. Zo kunnen knaagdieren kabels doorknagen en zo brand veroorzaken, terwijl eikenprocessierupsen kunnen zorgen voor zeer ernstige gezondheidsklachten. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden. In alle gevallen is een effectieve ongediertebestrijding in Ede wenselijk, het liefst op een zo kort mogelijke termijn. Alex Bestrijdt staat dan voor u klaar met een passende service. Hieronder beantwoorden wij 10 vragen die wij vaak gesteld krijgen over onze effectieve ongediertebestrijding in Ede en omgeving. Heeft u een andere vraag? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

1. Is biologische bestrijding in Ede mogelijk?

Biologische bestrijding is een vak apart. In veel gevallen is biologische bestrijding niet nodig, maar er zijn situaties bekend waarin dit juist wel heel wenselijk is. U kunt hierbij denken aan ongediertebestrijding bij een agrarisch bedrijf, bijvoorbeeld. De werkwijze bij een biologische bestrijding is heel anders dan bij een reguliere bestrijding. Alex Bestrijdt heeft zich ook gespecialiseerd in biologische bestrijding. U kunt hiervoor dus altijd bij ons terecht. Uiteraard kunnen wij u ook informeren en adviseren over deze specifieke vorm van bestrijding.

2. Werkt een effectieve ongediertebestrijding in Ede altijd hetzelfde?

Nee, effectieve ongediertebestrijding in Ede is zeker niet standaard. Het bestrijden van vlooien gebeurt bijvoorbeeld op een heel andere wijze dan het bestrijden van houtaantasters, zoals boktorren en houtwormen. Dit zijn slechts voorbeelden. Iedere insectenplaag vraagt om een andere oplossing. Wanneer u te maken heeft met een insectenplaag, dan zorgen wij altijd voor een passende en zeer effectieve ongediertebestrijding in Ede. Onze werkzaamheden worden zorgvuldig aangepast op het probleem, zodat wij u altijd het beste resultaat kunnen garanderen. Wij kunnen u altijd vooraf informeren over de manier van ongediertebestrijding die wij toepassen in uw specifieke situatie.

3. Is ongediertebestrijding in Ede verplicht bij een ongedierteplaag?

Ongediertebestrijding is in geen geval verplicht, maar in vrijwel alle gevallen wel aan te raden. Diverse soorten ongedierte kunnen gezondheidsklachten veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan de eikenprocessierupsen en de dennenprocessierupsen, maar ook aan ratten en muizen. Daarnaast zijn er ook insecten die grote schade aan kunnen richten. Ook hier zien we de knaagdieren voorbij komen, maar er zijn ook insectensoorten die in eerste instantie niet bedreigend lijken, zoals mieren. Grote mierennesten kunnen echter uw hele tuin en / of woning laten verzakken. Houtaantasters kunnen ervoor zorgen dat u al het houtwerk moet vervangen. Weet u niet zeker of ongediertebestrijding in Ede nodig is? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

4. Is een effectieve ongediertebestrijding in Ede altijd mogelijk?

Nee, een effectieve ongediertebestrijding in Ede is niet in alle situaties mogelijk. Het is namelijk zo dat er sprake kan zijn van een plaag van een beschermde diersoort. Zo kunnen wij geen bijen bestrijden, omdat bijen in ons land beschermd zijn. Ditzelfde geldt bijvoorbeeld voor de boommarters en steenmarters, welke toch wel voor behoorlijk wat schade en overlast kunnen zorgen. Gelukkig is een effectieve bestrijding in Ede in verreweg de meeste gevallen wel mogelijk. Op onze homepage kunt u een handig overzicht vinden van alle soorten ongedierte die wij wel kunnen én mogen bestrijden.

5. Komen jullie ook voor ongediertebestrijding buiten Ede op locatie?

Wij ontvangen veel aanvragen voor effectieve ongediertebestrijding in Ede, maar dit is natuurlijk niet de enige plaats in de omgeving waar insectenplagen voorkomen. Ongedierteplagen komen overal voor en wij proberen zo veel mogelijk mensen van dienst te zijn met een effectieve service. Dit betekent ook dat wij in meerdere plaatsen in de regio actief zijn. Door een breed werkgebied aan te houden kunnen wij zo veel mogelijk klanten helpen. U kunt altijd online ons werkgebied raadplegen om te zien of wij ook u van dienst kunnen zijn in uw woon- of werkplaats.

6. Biedt een effectieve bestrijding in Ede een permanente oplossing?

Effectieve ongediertebestrijding in Ede biedt een oplossing op dat moment. U heeft last van een ongedierteplaag en wij lossen dit probleem voor u op. Soms heeft u gewoon ‘pech’ wanneer er een plaag in uw omgeving ontstaat. In andere situaties is er een duidelijke oorzaak voor het ontstaan van de plaag. Zeker in dit geval is het belangrijk om maatregelen te treffen om een nieuwe plaag in de toekomst te voorkomen. Wanneer wij bij u zijn voor een effectieve ongediertebestrijding in Ede, dan kunnen wij direct de eventuele oorzaak vaststellen. Vervolgens kunnen wij u van een professioneel advies voorzien om nieuwe overlast in de toekomst te voorkomen. In veel gevallen kunnen wij u, indien gewenst, ook helpen met het treffen van de specifieke maatregelen.

7. Kom ik op een wachtlijst voor effectieve ongediertebestrijding in Ede?

Nee, bij Alex Bestrijdt komt u niet op een wachtlijst terecht voor effectieve ongediertebestrijding in Ede of regio. Wanneer u met een ongedierteplaag te maken heeft, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de klus altijd op de kortst mogelijke termijn wordt ingepland. U kunt zich voorstellen dat er drukke en minder drukke perioden zijn in de wereld van ongediertebestrijding. Daarom kunnen wij geen garanties doen als het gaat om de tijd tussen uw belletje en onze komst. Wel kunnen wij u altijd een supersnelle service garanderen, ook wanneer u ons in de drukste periode van het jaar inschakelt. Doordat wij met een ervaren team werken kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn voor een effectieve ongediertebestrijding in Ede of regio.

8. Loop ik een verhoogd risico op een ongedierteplaag?

In bepaalde gebieden is het risico op een plaag groter dan in andere gebieden. Zo heeft u bijvoorbeeld een hoger risico op een ongedierteplaag wanneer u op het platteland woont dan wanneer u midden in de stad woont. Diverse omgevingsomstandigheden én omstandigheden in uw woning kunnen zorgen voor een verhoogd risico. Het is mogelijk om deze risico’s door ons vast te laten stellen. Wij kunnen een ongedierte-inspectie uitvoeren om alle risico’s in kaart te brengen. Vervolgens kunnen wij u uiteraard ook adviseren bij het nemen van maatregelen om een plaag effectief te voorkomen.

9. Is effectieve ongediertebestrijding in Ede ook mogelijk bij bedrijven?

Voor effectieve ongediertebestrijding in Ede en omstreken komen wij het vaakst bij particulieren thuis, in de tuin of in de straat. Natuurlijk komt het ook voor dat bedrijven met een ongedierteplaag te maken krijgen. Het is bijzonder vervelend wanneer uw magazijn vol muizen zit of wanneer vogels uw hele entree onder poepen. Ondernemingen kunnen zeker ook veel last ondervinden van de aanwezigheid van bepaalde insecten of dieren. Alex Bestrijdt biedt een zeer complete dienstverlening aan zowel particulieren als bedrijven. U bent bij ons dan ook zeker van harte welkom wanneer u in of om uw bedrijfspand te maken krijgt met een plaag.

10. Wat moet ik doen als ik niet weet om welk insect het gaat?

Soms is het heel lastig om een insect te herkennen. In andere gevallen weet u dat u met een plaag te maken heeft, bijvoorbeeld omdat u schade ziet, maar u ziet de dieren zelf niet en weet hierdoor niet zeker om wat voor soort ongedierte het gaat. Veel mensen twijfelen of zij een ongediertebestrijdingsbedrijf in kunnen schakelen als zij niet weten om wat voor soort ongedierte het gaat. Wij raden u aan om altijd contact met ons op te nemen, dus zeker ook wanneer u niet weet om wat voor ongedierteplaag het gaat. Het is namelijk zo dat de overlast en / of schade enkel groter wordt wanneer de plaag niet wordt aangepakt. Wij kunnen voor u vaststellen om wat voor soort ongedierte het gaat, waarna wij uiteraard zorgen voor een effectieve ongediertebestrijding in Ede of regio.

Direct effectieve ongediertebestrijding in Ede nodig?

Alex Bestrijdt is uw partner in effectieve ongediertebestrijding in Ede en omgeving. In ons plaatsnamenoverzicht kunt u alle plaatsen vinden waarin wij op dit moment actief zijn. Heeft u een vraag en wordt deze vraag op onze website niet beantwoord? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag. Heeft u direct behoefte aan effectieve ongediertebestrijding in Ede of regio? Neem dan direct contact met ons op voor een snelle afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 31 reviews
powered by Google
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees meer
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen. Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees meer
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen