Bel direct 0318 - 78 54 25

Servicecontracten

Een ongedierteplaag voorkomen is natuurlijk beter dan een ontstane ongedierteplaag verhelpen. Natuurlijk wilt u op de korte termijn geholpen worden wanneer u overlast van ongedierte heeft, maar het liefst krijgt u er helemaal niet mee te maken. Alex Bestrijdt biedt servicecontracten waarmee het risico op een ongedierteplaag in de toekomst tot een minimum kan worden beperkt. Deze servicecontracten zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Een ongedierteplaag voorkomen

Wanneer u in het verleden al eens met een ongedierteplaag te maken heeft gehad, dan weet u hoe vervelend dit is. Soms is het niet alleen hinderlijk, maar levert het ook behoorlijke angsten op. Zo zijn veel mensen bang voor wespen of bijvoorbeeld muizen. Een enkel exemplaar zorgt dan al voor angstzweet. Een ongedierteplaag is dan ook een flinke beproeving. Om het risico op een ongedierteplaag zo laag mogelijk te houden kunt u een servicecontract afsluiten bij Alex Bestrijdt. Wij komen dan op periodieke basis voor een inspectie en kunnen direct ingrijpen wanneer dit nodig is.

Werkwijze bij servicecontracten

Als u een servicecontract afsluit bij Alex Bestrijdt, dan komen wij eerst bij u langs om de huidige situatie te bekijken. Wij kunnen hierbij inventariseren wat u nodig heeft. Er zijn meerdere complete pakketten mogelijk. Zo kunt u gebruik maken van een pakket op het gebied van vliegende insecten of bijvoorbeeld kruipende insecten. Het kan ook zijn dat er voornamelijk het risico bestaat dat u te maken krijgt met een knaagdierenplaag, zoals een muizen- of een rattenplaag. In dit geval is er een geschikt pakket op het gebied van knaagdieren. Wanneer duidelijk is welk pakket voor u de meest geschikte optie is, dan starten wij met het treffen van maatregelen. Wij plaatsen dan meerdere controlepunten, waarbij u kunt denken aan muizen- en rattendepots, mottenpotten, insectenvangers en insecten detectievallen.

Rapportage bij een servicecontract

Wij bezoeken uw woning of uw bedrijf op periodieke basis wanneer u een servicecontract bij ons heeft afgesloten. Na ieder bezoek rapporteren wij onze bevindingen in een logboek. Hierin bieden wij u ook gedegen adviezen om ongedierteproblemen op te lossen of te voorkomen in de toekomst, afhankelijk van de situatie.

Wilt u meer weten over het servicecontract om een ongedierteplaag te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Daarnaast komen wij uiteraard graag bij u langs voor een inventarisatie.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag