Risicoanalyse maken

Een risicoanalyse van Alex Bestrijdt geeft u inzicht in de risico’s met betrekking tot ongedierte. Zeker voor bedrijven is een risicoanalyse aan te raden. Wanneer u te maken krijgt met ongewenst gedierte binnen uw bedrijf, dan kan dit niet alleen voor overlast zorgen. Het kan ook zorgen voor schadeposten en bedrijven in bepaalde branches kunnen zelfs met gedwongen sluiting te maken krijgen. Door een risicoanalyse te laten maken door Alex Bestrijdt ontdekt u waar de risico’s zich bevinden en leert u hoe u deze risico’s kunt wegnemen.

Kosten voorkomen met een risicoanalyse

Horecagelegenheden die te maken krijgen met ongewenst gedierte moeten de deuren voor korte of langere tijd sluiten. Dit kost uiteraard erg veel geld. Productiebedrijven kunnen te maken krijgen met verstoringen van de productieprocessen, met beschadigingen aan de (eind)producten of met schades in de voorraden. Zo kunnen knaagdieren zorgen voor behoorlijke schade en producten kunnen compleet onbruikbaar worden. Ook hier kan ongedierte de kosten ver op laten lopen. U kunt deze kosten voorkomen door een analyse van de risico's uit te laten voeren door onze ervaren medewerkers.

risicoanalyse maken Alex Bestrijdt ongediertebestrijding

Hoe verloopt een risicoanalyse?

Voor een analyse op maat komen wij naar uw locatie. Alex Bestrijdt is vooral actief in de provincies Utrecht en Gelderland. Wilt u een risicoanalyse laten uitvoeren in een andere provincie? Dan is dit zeker geen probleem. Voor onze klanten reizen wij door heel Nederland, ook voor de uitvoering van een risicoanalyse. Wij inspecteren uw pand en maken foto’s van de risicolocaties en de risico’s zelf. Vervolgens plaatsen wij dit geheel in een rapport dat wij met u bespreken. Wij kunnen de aangetroffen risico’s toelichten en u adviseren over de maatregelen. In de meeste gevallen kunnen wij de nodige maatregelen voor u treffen om de risico’s weg te nemen. Wanneer er risico’s bestaan waar wij geen oplossing voor kunnen bieden, dan kunnen wij u in contact brengen met een betrouwbare partner die u wel verder kan helpen.

Bedrijven met strenge regelgeving

Onze risicoanalyse is vooral aan te raden aan bedrijven die aan strenge regelgeving moeten voldoen op het gebied van BRC en AIB. U vergroot de kans op het behouden of verkrijgen van onder meer het BRC-certificaat wanneer u de punten van onze analyse uitvoert. Uiteraard zijn alle bedrijven bij ons aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van een analyse van de risico's.

Interesse in de risicoanalyse?

Heeft u interesse in onze vakkundige risicoanalyse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken voor een analyse.