Bel direct 0318 - 78 54 25

Ongedierte-inspecties

De ongedierte-inspecties van Alex Bestrijdt geven u inzicht in de risico’s met betrekking tot ongedierte. Zeker voor bedrijven is de ongedierte-inspectie aan te raden. Wanneer u te maken krijgt met ongewenst gedierte binnen uw bedrijf, dan kan dit niet alleen voor overlast zorgen. Het kan ook zorgen voor schadeposten, en bedrijven in bepaalde branches kunnen zelfs met gedwongen sluiting te maken krijgen. Door een ongedierte-inspectie te laten uitvoeren door Alex Bestrijdt ontdekt u waar de risico’s zich bevinden en leert u hoe u deze risico’s kunt wegnemen.

Kosten voorkomen met ongedierte-inspecties

Horecagelegenheden die te maken krijgen met ongewenst gedierte moeten de deuren voor korte of langere tijd sluiten. Dit kost uiteraard erg veel geld. Productiebedrijven kunnen te maken krijgen met verstoringen van de productieprocessen, met beschadigingen aan de (eind)producten of met schades in de voorraden. Zo kunnen knaagdieren zorgen voor behoorlijke schade en producten kunnen compleet onbruikbaar worden. Ook hier kan ongedierte de kosten ver op laten lopen. U kunt deze kosten voorkomen door een ongedierte-inspectie uit te laten voeren door onze ervaren medewerkers.

Hoe verloopt een ongedierte-inspectie?

Voor een ongedierte-inspectie komen wij naar uw locatie. Alex Bestrijdt is vooral actief in de provincies Utrecht en Gelderland. Wilt u een ongedierte-inspectie laten uitvoeren in een andere provincie? Dan is dit zeker geen probleem. Voor onze klanten reizen wij door heel Nederland, ook voor de uitvoering van ongedierte-inspecties. Wij inspecteren uw pand en maken foto’s van de risicolocaties en de risico’s zelf. Vervolgens plaatsen wij dit geheel in een rapport dat wij met u bespreken. Wij kunnen de aangetroffen risico’s toelichten en u adviseren over de maatregelen. In de meeste gevallen kunnen wij de nodige maatregelen voor u treffen om de risico’s weg te nemen. Wanneer er risico’s bestaan waar wij geen oplossing voor kunnen bieden, dan kunnen wij u in contact brengen met een betrouwbare partner die u wel verder kan helpen.

Voor wat voor inspecties kunt u bij ons terecht?

Wij kunnen de ongedierte-inspecties uitvoeren voor bedrijven, maar natuurlijk ook voor particulieren. In beide gevallen bieden wij een brede en veelzijdige dienstverlening aan als het om de inspecties gaat. Zo kunt u bij ons terecht voor bruinrot inspecties en bijvoorbeeld houtworm inspecties, ook in de kruipruimte. Wilt u een inspectie / inventarisatie van een rattenprobleem laten uitvoeren? Ook dan komen wij graag ter plaatse. Na afloop van de inspectie ontvangt u van ons altijd een uitgebreide en duidelijke rapportage.

Waarom ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt?

Wanneer u de ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt uit laat voeren, dan profiteert u van veel voordelen. Op de eerste plaats is er een spoedservice die u aan kunt spreken wanneer u per direct hulp nodig heeft. Wij komen in de avonden en in uitzonderlijke gevallen ook in de nachten ter plaatse om het ongedierteprobleem op te lossen. Wij houden een duidelijke werkwijze aan waar u altijd op kunt rekenen. Door onze hoge mate van flexibiliteit is onze dienstverlening goed aan te passen op uw behoeften.

Bedrijven met strenge regelgeving

Onze ongedierte-inspecties is vooral aan te raden aan bedrijven die aan strenge regelgeving moeten voldoen op het gebied van BRC en AIB. U vergroot de kans op het behouden of verkrijgen van onder meer het BRC-certificaat wanneer u de ongedierte-inspecties door ons uit laat voeren. Wij bespreken de resultaten namelijk nauwkeurig met u en geven duidelijk aan of er maatregelen nodig zijn. Is dit inderdaad het geval? Dan denken wij graag met u mee, zodat u direct actie kunt ondernemen.

Interesse in een ongedierte-inspectie?

Heeft u interesse in onze vakkundige ongedierte-inspectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken voor een ongedierte-inspectie.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag