Bel direct 0318 - 78 54 25

Faunabeheer

Dierenbestrijding is in bepaalde gevallen niet alleen wenselijk, maar vooral noodzakelijk. Hiervan is vaak sprake wanneer het gaat om faunabeheer. Dit werkgebied, dat zeer breed en complex is, omvat het voorkomen en bestrijden van dieren die schade aan gewassen en objecten, zoals woningen en gebouwen, veroorzaken. Er hoeft niet altijd direct sprake te zijn van schaderisico. Faunabeheer gaat ook om het treffen van maatregelen om overlast te verhelpen en voorkomen.

Faunabeheer door Alex Bestrijdt

Wanneer dieren schade of overlast bezorgen aan gewassen of objecten, dan kunnen wij de nodige maatregelen treffen om de problemen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. In veel gevallen kunnen wij zorgen voor effectieve dierenbestrijding met behulp van lasers. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om diverse diersoorten te vangen en te verwijderen. U kunt hierbij denken aan duiven, meeuwen, ganzen, vossen en kippen, maar ook aan konijnen en verwilderde katten. Er wordt vaker gedacht dat faunabeheer uitsluitend draait om vogelwering, maar in de praktijk zijn er veel meer dieren die voor schade of overlast kunnen zorgen. Wij kunnen het probleem altijd voor u verhelpen.

Complete dienstverlening in faunabeheer

Alex Bestrijdt biedt u een zeer complete dienstverlening als het gaat om faunabeheer. U kunt bij ons terecht voor het broedvrij maken en / of houden van gebieden. Dieren die willen gaan broeden zoeken een rustige plek om dit te doen. Door de rust te verstoren kan worden gezorgd voor een broedvrij terrein. Dit is dan ook onze manier van aanpak. Wij hebben getrainde honden die zorgen voor een intensieve verstoring van het gebied, waardoor het gebied niet aantrekkelijk is voor dieren om te gaan broeden. Binnen onze dienstverlening in faunabeheer vindt u ook nestbeheer. Hierbij kunnen vogeleieren, waaronder van meeuwen, worden vervangen door kunsteieren. Ook is er de mogelijkheid om de eieren te prikken. Op de lange termijn zullen de vogels dan gaan zoeken naar een betere nestellocatie.

Faunabeheer volgens de Wet Natuurbescherming

Voor een zeer complete en betaalbare faunabeheer service kunt u goed bij Alex Bestrijdt terecht. Wij voeren al onze werkzaamheden uit volgens de Wet Natuurbescherming. Uiteraard kunnen wij u hier altijd over informeren. Heeft u te maken met overlast van dieren of met schade die door dieren wordt veroorzaakt? Wij adviseren en helpen u graag.

Voor meer informatie, advies of een afspraak op het gebied van faunabeheer kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

Waarom ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt?

Wanneer u de ongediertebestrijding door Alex Bestrijdt uit laat voeren, dan profiteert u van veel voordelen. Op de eerste plaats is er een spoedservice die u aan kunt spreken wanneer u per direct hulp nodig heeft. Wij komen in de avonden en in uitzonderlijke gevallen ook in de nachten ter plaatse om het ongedierteprobleem op te lossen. Wij houden een duidelijke werkwijze aan waar u altijd op kunt rekenen. Door onze hoge mate van flexibiliteit is onze dienstverlening goed aan te passen op uw behoeften.

Servicecontracten voor bedrijven en particulieren

Alex Bestrijdt staat klaar voor bedrijven en particulieren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal gebruik kan maken van onze voordelen. Wij bieden daarom onze servicecontracten aan zowel bedrijven als particulieren aan. Zo profiteert iedereen van de voordelen van deze contracten, tegen een betaalbare prijs.

Wilt u meer informatie, advies of heeft u direct hulp nodig met effectieve ongediertebestrijding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

 

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag

WIJ ZIJN EXPERTS OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTE BESTRIJDING

Afspraak maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Stel uw vraag