ADVISEUR HOUTBESCHERMING

Adviseur houtbescherming nodig? Alex Bestrijdt!

Wanneer u een adviseur houtbescherming nodig heeft, en direct gebruik wilt maken van een bestrijdingsbedrijf, dan bent u welkom bij Alex Bestrijdt. Wij bieden namelijk beide services binnen één dienstverlening. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wat is een adviseur houtbescherming?

Een adviseur houtbescherming heeft zich gespecialiseerd op diverse vlakken. Zo kan deze adviseur diverse houtsoorten in specifieke duurzaamheidsklassen indelen, doordat er een optimale kennis van de verschillende houtsoorten bestaat. Daarnaast kan de adviseur houtbescherming houtaantasters herkennen. Hierbij valt te denken aan schimmels, houtwormen en boktorren. De adviseur houtbescherming is daarnaast in staat om de aanwezige houtaantasters professioneel te bestrijden en te zorgen voor preventieve maatregelen.

Alex Bestrijdt – gecertificeerd adviseur houtbescherming

De cursus Adviseur Houtbescherming kan worden gevolgd door iedereen die beroepsmatig te maken krijgt met houtbescherming. Onder meer restaurateurs, makelaars en aannemers hebben baat bij de cursus. Natuurlijk kan ook een bestrijdingsbedrijf veel voordeel hebben bij het volgen van de cursus, en dat is precies waar Alex Bestrijdt ook voor gekozen heeft. Als ervaren bestrijdingsbedrijf hebben wij nu de titel ‘gecertificeerd adviseur houtbescherming’ mogen toevoegen aan onze kwaliteiten.

Herkenning, bestrijding en preventie

U kunt bij Alex Bestrijdt terecht voor herkenning, bestrijding en preventie van houtaantasters. Het is belangrijk om hout goed te beschermen. Ziet u een verkleuring in hout of verschijnen er gaatjes in hout? Dan is het aan te raden om direct contact op te nemen. In veel gevallen kan het hout dan gespaard blijven. Wij komen graag ter plaatse om te beoordelen wat het probleem precies is. In veel gevallen gaat het om de aanwezigheid van houtwormen of boktorren. Wij kunnen direct zorgen voor een effectieve houtworm- en boktorbestrijding. Vervolgens kunnen wij preventieve maatregelen nemen om problemen in de toekomst te voorkomen.

Hoe werkt houtworm- en boktorbestrijding?

Er is een groot verschil tussen de houtworm en de boktor. Boktorren leven namelijk veel dieper in het hout, waardoor er een andere aanpak nodig is dan wanneer er sprake is van de houtworm. Bij houtworm bestrijding maken wij veelal gebruik van een middel op oliebasis. Deze olie trekt in het hout en bestrijdt de houtworm. Doordat de olie maximaal 1,5 centimeter in het hout trekt weet deze olie de boktor niet te bereiken. Voor boktor bestrijding zullen wij de aantastingen open borstelen, waarna wij pluggen kunnen plaatsen. Deze worden vervolgens geïnjecteerd.

Wat als de schade al te groot is?

Wanneer er te lang wordt gewacht met het inschakelen van een bestrijdingsbedrijf / adviseur houtbescherming, óf wanneer u de problemen eenvoudigweg te laat opmerkt, dan kan het voorkomen dat de schade te groot is geworden. In dit geval is het nog wel mogelijk om te bestrijden, maar door de grote mate van aantasting aan het hout kan het hout niet behouden blijven. Wanneer dit het geval is kunnen wij u met betrouwbare partners in contact brengen die uw houtwerk op professionele wijze en tegen een betaalbaar tarief kunnen vervangen.

Heeft u een adviseur houtbescherming nodig?

Wanneer u behoefte heeft aan een adviseur houtbescherming en / of een bestrijdingsbedrijf voor houtworm- en boktorbestrijding, dan bent u aan het juiste adres bij Alex Bestrijdt. Twijfelt u over de gezondheid van uw houtwerk? Laat het dan voor de zekerheid door ons checken. Voor meer informatie, advies of een afspraak kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 31 reviews
powered by Google
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees meer
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen. Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees meer
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen